ψιλά γράμματα

Μια ακόμη παράπλευρη επίπτωση από τις διεργασίες για την εκλογή νέου Αρχιεπισκόπου. Η εκπομπή «Αρχονταρίκι», την οποία παρουσιάζει εδώ και πολλά χρόνια ο Μητροπολίτης Ιγνάτιος, αναβάλλεται. Ο λόγος εμφανής, ο Μητροπολίτης θα είναι υποψήφιος.

*** Δεν δίνουν προς το παρόν συνέχεια από το Mega στην κόντρα με τον Alpha μετά την ανταλλαγή ύβρεων ανάμεσα στα δυο κεντρικά δελτία, το βράδυ της Τρίτης. Επικράτησαν οι ψύχραιμοι, που είπαν πως κανέναν δεν συμφέρει να φθάσει η κόντρα στα άκρα. Αν και συζητήθηκε το ενδεχόμενο προσφυγής στο Πειθαρχικό της Ένωσης. *** Στηρίζουμε την κυβέρνηση στα «παράθυρα» και, ως εκ συμπτώσεως και μόνο, αυξάνεται το μερίδιό μας στην κρατική διαφήμιση. Ωραίο μοντέλο!

*** Κέρδισε δύο πρόσωπα στις ειδήσεις ο Alpha, το διάστημα από την παραίτηση της Μ. Ζαχαρέα μέχρι την παρουσίαση του δελτίου από την Έλλη Στάη. Τη Ρίτσα Μπιζόγλη και τη Μαρία Νικόλτσιου. *** Νέο πρόσωπο στο δελτίο του ΣΚΑΪ η Ιουλία Βελισσαράτου. *** Διόρθωση: Λανθασμένη, εκ παραδρομής, ήταν η γραφή δύο ονομάτων στο ρεπορτάζ για τα στελέχη του Alpha. Τα σωστά ονόματα είναι Λαυρέντης Αλβέρτης, Έλντα Παυλογιαννοπούλου. Ζητούμε συγγνώμη *** Πρόσωπα: Ο Τάσος Αργυρός αποχώρησε από την εμπορική διεύθυνση της Lifo.

*** Ο Πάνος Πολυζωΐδης, με θητεία σε BBC, Air 104,4 και ΣΚΑΪ, μετακινήθηκε στον City 99,5. *** Επικεφαλής των τμημάτων τουρισμού και λιανεμπορίου της V+O αναλαμβάνει ο Στέφανος Διανέλλος, με προϋπηρεσία επίσης στο BBC, αλλά και στα «Νέα». Ραδιόφωνο: Ξεκίνησε την περασμένη Δευτέρα, αθόρυβα, και ο City 99,5 της Γ. Αγγελοπούλου. Σύγχρονη ξένη μουσική κατά το 80% του ρεπερτορίου, με μικρά διαστήματα λόγου, αν και φιλοξενεί παραγωγούς που έχουν σημαντική ραδιοφωνική εμπειρία.

*** Η Λίνα Βασιλοπούλου ανέλαβε τη διεύθυνση και των 3 σταθμών (Best, Εν Λευκώ, Village) του Ομίλου Λυμπέρη και ο Θοδωρής Τσουανάκης την εμπορική διεύθυνση. *** Δώρα ύψους 100.000 ευρώ προσφέρει ο ΣΚΑΪ σε 5 τυχερούς που θα του δώσουν το σύνθημα για την περιβαλλοντική του καμπάνια. Οι προτάσεις κατατίθενται ως τις 17 Φεβρουαρίου. Εκδόσεις: Πράσινη θα είναι η επόμενη έκδοση του «Fortune» για την Ελλάδα. Το περιοδικό, που κυκλοφορεί από τις εκδόσεις ΙΜΑΚΟ, θα περιλαμβάνει για πρώτη φορά όλες τις περιβαλλοντικά ευαισθητοποιημένες επιχειρήσεις, με άρθρα και συνεντεύξεις από επιχειρηματίες και διευθυντικά στελέχη.

*** Με τις βιογραφίες μουσικών της εποχής μας συνεχίζουν τις προσφορές τους τα «Νέα Σαββατοκύριακο». Στην ημερήσια έκδοση τα «Νέα» έβγαλαν και νέο ένθετο για την αγορά εργασίας, αποκλειστικά για τις «Προσλήψεις στο Δημόσιο». *** Στις μουσικές εκδόσεις μπαίνει και η «Ελευθεροτυπία» του Σαββάτου, έχοντας προγραμματίσει για χθες τη βιογραφία των Beatles. *** Internet: Πέρασε και ο Ιανουάριος χωρίς η ΕΙΤΗΣΕΕ, αλλά και η ΕΙΙΡΑ, δύο από τις 3 εργοδοτικές ενώσεις στον χώρο των Μέσων, να έχουν το δικό τους site.

*** Παροχές: πρόγραμμα αγοράς καρτών για τα μέσα μαζικής μεταφοράς, με σημαντική έκπτωση, υλοποιεί και η Ένωση Τεχνικών, η ΕΤΙΤΑ (www.etita.gr), η οποία πραγματοποιεί τον χορό της στις 7 Φεβρουαρίου.

*** Αποχώρησε από την «Ελευθεροτυπία» και πήγε στον «Ελεύθερο Τύπο» ο πολύ καλός αθλητικός συντάκτης Μάνος Δράκος.


Σχολιάστε εδώ