ΞΕΣΚΑΡΤΑΡΙΣΜΑ ΣΤΗ ΔΙΑΙΤΗΣΙΑ

Η τιμωρία είχε αναδρομική ισχύ, οπότε η έκτισή της άρχισε στις αρχές Ιανουαρίου, δηλαδή, την επομένη του αγώνα ΠΑΟΚ – Λεβαδειακός. Συνεπώς, ο αθηναίος ρέφερι επιστρέφει «καθαρός» στις εγχώριες διοργανώσεις από τις 10 Φεβρουαρίου, όπως είχαμε προαναγγείλει με το ρεπορτάζ της προηγούμενης εβδομάδας. Ρόλο στη μικρή ποινή του Κασναφέρη έπαιξε και ο ορισμός του στον αγώνα Βέρντερ Βρέμης – Μπράγκα για τους 16 του κυπέλλου ΟΥΕΦΑ. Για τον εν λόγω διαιτητή, πάντως, κυκλοφορούν φήμες που τον θέλουν να περνάει την τελευταία σεζόν του στη Σούπερ Λίγκα. Με προφανή στόχο να αποφύγει την τιμωρία και να μπορέσει να αναρριχηθεί στην ιεραρχία της Κεντρικής Επιτροπής Διαιτησίας. Πέρα από τον Κασναφέρη, οι πληροφορίες αναφέρουν ότι το καλοκαίρι θα γίνει συνολικό ξεσκαρτάρισμα στους πίνακες των διαιτητών. Τον Ηρακλή Τσίκινη που αποχώρησε την περασμένη εβδομάδα θα ακολουθήσουν και άλλοι, καθώς ο Βασίλης Γκαγκάτσης θέλει να δείξει προς κάθε κατεύθυνση ότι «σταδιακά κόβουμε κάθε δεσμό με το παρελθόν».

Ο πρώτος υποψήφιος να πληρώσει το μάρμαρο είναι ο Χριστόφορος Ζωγράφος. Ο αθηναίος ρέφερι έχει προκαλέσει κατά καιρούς την κοινή γνώμη. Σε συνδυασμό με το πρόβλημα τραυματισμού στο ταλαιπωρημένο γόνατό του, αναμένεται να αποχωρήσει μετά τιμών το ερχόμενο καλοκαίρι. Ο ίδιος, βέβαια, θα ήθελε να παραμείνει για έναν ακόμα χρόνο, αλλά όλες οι ενδείξεις οδηγούν στο συμπέρασμα πως ετοιμάζονται να του δείξουν διακριτικά την πόρτα εξόδου, ώστε να πάρει μόνος του την απόφαση της αποχώρησης.

Το ίδιο αναμένεται να συμβεί και με τον Θεόφιλο Φωτιάδη. Ο Πόντιος, άλλωστε, έχει δώσει πολλές φορές αφορμή για εντάσεις, ενώ το τελευταίο διάστημα βρίσκεται στο στόχαστρο πολλών παραγόντων.

Αλλαγές θα γίνουν και στην ΚΕΔ. Για τους ίδιους λόγους, καθώς ο Γιώργος Ψυχομάνης απώλεσε την έξωθεν καλή μαρτυρία και η δυσφορία θα είναι ακόμα μεγαλύτερη στη διάρκεια της σεζόν.


Σχολιάστε εδώ