Επιστρέφει στη δράση ο Νίνης

Έναν μέσο με ευρύτερη αποδοχή προσδοκούσαν στον Παναθηναϊκό και έδωσαν αγώνα για να τα καταφέρουν. Επειδή, όμως, η προσπάθεια των «πρασίνων» έπεσε στο κενό, οι διοικούντες την ΠΑΕ και ο Γιάσμικο Βέλιτς αποφάσισαν να προχωρήσουν στην επανεργοποίηση του Σωτήρη Νίνη. Ο πιτσιρικάς, άλλωστε, είναι ο μοναδικός παίκτης που απολαύει πλήρως της εμπιστοσύνης του κόσμου και, μάλιστα, βρέθηκε πρόσφατα στο επίκεντρο της αντιπαράθεσης, επειδή οι οργανωμένοι οπαδοί θεωρούσαν ότι υπάρχει πρόβλημα με τον Νίνη επειδή ο παίκτης αρνείται να υπογράψει ανανέωση του συμβολαίου του.
Τη δεδομένη χρονική περίοδο, ωστόσο, η χρησιμοποίηση του παίκτη βολεύει επικοινωνιακά τους «πράσινους». Έτσι, δόθηκε εντολή στον Ζοζέ Πεσέιρο να επαναφέρει σταδιακά τον Νίνη στις βασικές επιλογές του. Τα πρώτα μηνύματα για τις προθέσεις του πορτογάλου τεχνικού δόθηκαν από την Πέμπτη με τις διαρροές ότι ο προπονητής του «τριφυλλιού» εξέφρασε την ικανοποίησή του για την παρουσία του «μικρού» στις προπονήσεις.
Παράλληλα, από τη διοίκηση της «πράσινης» ΠΑΕ θα γίνει προσπάθεια για να γεφυρωθεί το χάσμα με τον Νίνη στο οικονομικό επίπεδο. Χάσμα που δημιουργήθηκε από την κείμενη νομοθεσία, η οποία επιτρέπει το καλοκαίρι την υπογραφή πενταετούς συμβολαίου ανάμεσα στις δύο πλευρές. Κάτι που αρνείται προσωρινά ο Νίνης, καθώς διαφωνεί με τις προτεινόμενες αποδοχές.


Σχολιάστε εδώ