Αρέσκεται στην προπαγάνδα και δεν απαντά για τα Ύμια

Τα στελέχη της αντιπολίτευσης, όμως, με πρώτο τον «πράσινο» τομεάρχη Εξωτερικών Πάνο Μπεγλίτη, βλέποντας ότι η «παράτα» ήταν στημένη για να κάνει η υπουργός και επίδοξος διάδοχος του Κ. Καραμανλή δημόσιες σχέσεις με τους «γαλάζιους» βουλευτές, διαμαρτυρήθηκαν έντονα.

«Μας φέρατε εδώ για να κουβεντιάσουμε ή για να μας κάνετε προπαγάνδα;», διαμαρτυρήθηκαν και ακολούθησε καβγάς, μέρος του οποίου βγήκε στον αέρα από το κανάλι της Βουλής, παρότι ο κ. Σιούφας που προσπαθούσε να «μπαλώσει τα πράγματα» διαβεβαίωνε τους παριστάμενους ότι «η συνάντηση δεν μεταδίδεται».

Ήταν η δεύτερη φορά μέσα στην ίδια μέρα που ο -συνήθως προσεκτικός- πρόεδρος της Βουλής εκτέθηκε για χάρη της κ. Μπακογιάννη. Λίγες ώρες νωρίτερα στη Διάσκεψη των Προέδρων είχε έντονη αντιπαράθεση με τον εκπρόσωπο του ΛΑΟΣ, ο οποίος διαμαρτυρήθηκε γιατί το κόμμα του έχει υποβάλει τέσσερις φορές επίκαιρη ερώτηση για τα όσα έγιναν το τελευταίο διάστημα στα Ύμια και εν όψει του πρωθυπουργικού ταξιδιού στην Άγκυρα και η ηγεσία του ΥΠΕΞ αρνείται να προσέλθει στη Βουλή για να δώσει απαντήσεις!


Σχολιάστε εδώ