O Τάσσος Παπαδόπουλος απέδειξε ότι μπορούμε να τον εμπιστευτούμε για να χειριστεί το Κυπριακό

Με συγκεκριμένη τακτική και στρατηγική, επανέφερε το Κυπριακό σε πορεία λειτουργικής και βιώσιμης λύσης.
Πέτυχε να γίνει σεβαστή απ’ όλους η απόφαση του λαού μας στο δημοψήφισμα.
Πέτυχε να συνδέσουμε την ευρωπαϊκή πορεία της Τουρκίας με την υποχρέωση για ομαλοποίηση των σχέσεών της με την Κυπριακή Δημοκρατία.
Πέτυχε να συμπεριληφθεί στο Διαπραγματευτικό Πλαίσιο Ένταξης της Τουρκίας στην Ευρωπαϊκή Ένωση, αλλά και σε αποφάσεις του Ευρωπαϊκού Συμβουλίου, ότι «η λύση του Κυπριακού πρέπει να συνάδει προς τις αξίες και τις αρχές πάνω στις οποίες εδράζεται η Ευρωπαϊκή Ένωση».
Πέτυχε να πείσουμε για την ετοιμότητά μας για λύση στα πλαίσια της Διζωνικής Δικοινοτικής Ομοσπονδίας, με το σωστό περιεχόμενο του κάθε όρου. Λύση που θα διασφαλίζει την ανεξαρτησία, την κυριαρχία και την εδαφική ακεραιότητα της Κυπριακής Δημοκρατίας, προς όφελος Ελληνοκυπρίων και Τουρκοκυπρίων.

Όσοι αγωνιούν για το αύριο της Κύπρου πρέπει να είναι παρόντες την Τετάρτη, 30 Ιανουαρίου, στις 8 το βράδυ, στο ξενοδοχείο CARAVEL (Αίθουσα Ολυμπία), όπου θα μιλήσει ο επικεφαλής του κεντρικού επιτελείου για την επανεκλογή του Τάσσου Παπαδόπουλου στην Προεδρία της Κυπριακής Δημοκρατίας, πρώην υπουργός Εξωτερικών Γιώργος Λιλλήκας. Θα παρουσιάσει τους βασικούς άξονες του νέου κυβερνητικού προγράμματος του Τάσσου Παπαδόπουλου και θα αναπτύξει τις προτάσεις του για τη λύση του Κυπριακού.


Σχολιάστε εδώ