Μπάλα, μίντια και ΟΤΕ από Βγενόπουλο

Πολλαπλό χτύπημα σε τηλεπικοινωνίες (ΟΤΕ), μίντια (NetMed) και ποδόσφαιρο από τον Ανδρέα Βγενόπουλο. Έχοντας την υποστήριξη εφοπλιστών, αλλά και ανθρώπων που είναι ήδη στα μίντια εδώ και χρόνια, όπως ο Γιάννης Αλαφούζος, ανακοίνωσε την πρωτοβουλία της Παναθηναϊκής Ενωτικής Κίνησης για δημιουργία πολυμετοχικού σχήματος στην ΠΑΕ Παναθηναϊκός.

Η κίνησή του γίνεται, όπως δηλώνει, ανεξάρτητα από τη MIG, η οποία θυμίζουμε πως έχει ήδη μια μικρή συμμετοχή, εδώ και πολλά χρόνια, στο Alter. Σύμφωνα με πληροφορίες, ο Α. Βγενόπουλος έκανε ήδη διερευνητική κρούση -όπως και άλλοι επιχειρηματίες- για την απόκτηση των τηλεοπτικών δικαιωμάτων της Σούπερ Λίγκας, παράλληλα με το ενδιαφέρον για την απόκτηση της NetMed.

Τις επόμενες ημέρες αναμένεται να πραγματοποιηθούν συναντήσεις με όλους τους ενδιαφερόμενους και εκτιμάται πως ως τα μέσα Φεβρουαρίου θα έχει ανακοινωθεί ο νέος αγοραστής. Σύμφωνα με πληροφορίες, Mega – ΑΝΤΕΝΝΑ συνέτηξαν κοινό μέτωπο για την αγορά της NetMed, προσπαθώντας να πετύχουν μικρότερη τιμή. Ένα από τα χαρτιά που έχει η σύμπραξη των δύο στα χέρια της είναι η απόσυρση των δύο καναλιών από την πλατφόρμα της Nova. Η συμφωνία για τη μετάδοση των ελεύθερων καναλιών εθνικής εμβέλειας λήγει το 2009.


Σχολιάστε εδώ