Δεν μας τα λέει καλά ο δήμαρχος…

Ισχυρίζεται λοιπόν ο κ. δήμαρχος ότι:
«- Το επίμαχο δημοτικό κατάστημα που βρίσκεται μπροστά από το σούπερ μάρκετ ʽʽΣκλαβενίτηςʼʼ, επί της οδού 25ης Μαρτίου, πράγματι μισθώθηκε έναντι 600 ευρώ μηνιαίως μετά όμως από δημόσια-ανοικτή δημοπρασία που έγινε στις 6-11-2007 από τη Δημαρχιακή Επιτροπή Νέου Ψυχικού.
– Το επίμαχο κατάστημα ήταν από το 2000 ανοίκιαστο, καθώς ο προηγούμενος μισθωτής είχε αποχωρήσει οικειοθελώς στις 31-12-1999. Έκτοτε ο Δήμος Νέου Ψυχικού προσπάθησε να εκμεταλλευθεί την περιουσία του πραγματοποιώντας δύο ανοικτούς διαγωνισμούς-δημοπρασίες στις 19-11-2003 και 7-4-2004, οι οποίοι κρίθηκαν άγονοι, καθώς ουδείς ενδιαφερόμενος παρουσιάστηκε.
– Ο σημερινός μισθωτής δεν είναι συγγενής του δημάρχου Νέου Ψυχικού,
όπως θέλει να τον παρουσιάσει εντέχνως το δημοσίευμα.
– Τέλος, η δημοτική αρχή Νέου Ψυχικού θέλει να ενημερώσει τους αναγνώστες σας ότι λειτουργεί με γνώμονα το συμφέρον της πόλης και των κατοίκων της».
Απορίες
Ένα μόνο ερώτημα. Ο κ. δήμαρχος προσπερνά με πολλή ευκολία το γεγονός ότι το κατάστημα μπροστά από το σούπερ μάρκετ παρέμενε τόσα χρόνια ανοίκιαστο, με τον ισχυρισμό ότι δύο διαγωνισμοί που έγιναν απέβησαν άγονοι. Δηλαδή από 1/1/2000 παρέμεινε κλειστό μέχρι τις 6/11/2007; Ρωτάμε, γιατί κατά τύχη περνάμε σχεδόν καθημερινά από εκείνο το σημείο και ποτέ δεν είδαμε κλειστό το μαγαζί που λειτουργεί ως λουλουδάδικο.
Δήμαρχε, δεν μας τα λες καλά! Κάποιοι σε παραπλανούν…


Σχολιάστε εδώ