Γροθιές ή… βλεφαροπλαστική;

Τον τελευταίο καιρό είδαμε στην εκπομπή του Κώστα Χαρδαβέλλα «Αθέατος κόσμος» έναν αιρετό από τον Δήμο Αμπελακίων Σαλαμίνας να καταγγέλλει ότι ξυλοκοπήθηκε από «διαπλεκόμενους» που θέλουν να καταπατήσουν τον Αρχαίο Λιμένα της περιοχής.

Πρόκειται για κάποιον Χάρη Μαντούβαλο που εξελέγη πρώτος σε ψήφους σύμβουλος στο Τοπικό Διαμέρισμα Σεληνίων με την παράταξη του δημάρχου Μάριου Τραυλού. Μάλιστα, ο δήμαρχος τον τοποθέτησε πρόεδρο του Τοπικού Συμβουλίου Σεληνίων.

Από πριν από τις εκλογές, όμως, φάνηκε ότι κάτι δεν πάει καλά μ’ αυτόν, αφού δήλωνε ότι ήταν πρόεδρος της ΕΥΔΑΠ Παγίων και αποκαλύφθηκε ότι πρόεδρος της συγκεκριμένης εταιρείας ήταν πράγματι ένας Χάρης Μαντούβαλος, αλλά όχι ο ίδιος παρά ένας συνώνυμός του!

Μετά απ’ αυτό, αλλά και πολλά άλλα προβλήματα που δημιούργησε στα Σελήνια, όπου συμπεριφερόταν τουλάχιστον ως… σατράπης, ο συνδυασμός Τραυλού αποφάσισε τη διαγραφή του.

Από τότε άρχισε να… περιδιαβαίνει τα κανάλια και να λέει ότι εδάρη ανηλεώς από μπράβους εκείνων που θέλουν να καταπατήσουν το Αρχαίο Λιμάνι της Σαλαμίνας.

Το περίεργο είναι ότι δεν κατήγγειλε ποτέ στην Αστυνομία τον ξυλοδαρμό του και ότι οι φερόμενοι ως τραυματισμοί στα μάτια του είναι αποτέλεσμα μάλλον… βλεφαροπλαστικής επέμβασης παρά γρονθοκοπήματος.

Και κάτι τελευταίο: Ο Χ. Μαντούβαλος ποια σχέση έχει με την αίρεση του Ματθαιισμού; Αυτά για σήμερα. Κι αν χρειαστεί θα επανέλθουμε…h


Σχολιάστε εδώ