ΦΕΥΓΕΙ Ο ΡΕΧΑΓΚΕΛ;

Συμφωνία στον καταρτισμό του προγράμματος δεν κατέστη δυνατό να επιτευχθεί και έτσι θα διενεργηθεί κλήρωση από τη ΦΙΦΑ. Η μη συμφωνία και το ότι οδηγούμαστε σε κλήρωση προκάλεσε και ένα φραστικό επεισόδιο μεταξύ του προέδρου και του ομοσπονδιακού τεχνικού.

Κακοί οιωνοί

Για να πάρουμε τα πράγματα με τη σειρά. Οι οιωνοί αυτήν τη φορά δεν είναι καλοί όσον αφορά την παραμονή του Όθωνα στον πάγκο της Εθνικής ομάδας και μετά το Euro 2008, όταν και λήγει το συμβόλαιό του. Ο γερμανός τεχνικός αρνείται να απαντήσει αμέσως, όπως του ζητά η ΕΠΟ, και οι πληροφορίες τον θέλουν να μελετά πρόταση της αυστριακής ομοσπονδίας ποδοσφαίρου, προκειμένου να αναλάβει τις τύχες της Εθνικής ομάδας μετά το τέλος του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος του καλοκαιριού.

Ένας επιπλέον κακός οιωνός για την παραμονή του Ότο Ρεχάγκελ

είναι και το ότι ο συνεργάτης του και διερμηνέας του στην Εθνική ομάδα, Γιάννης Τοπαλίδης, φέρεται να αναζητά ομάδα για να δουλέψει μετά το καλοκαίρι, κάτι που σημαίνει πως δεν θα βρίσκεται στο αντιπροσωπευτικό συγκρότημα και μετά το Euro.

Όλα αυτά βεβαίως τα έχουν αντιληφθεί οι άνθρωποι της ΕΠΟ και γιʼ αυτόν τον λόγο έχουν ζητήσει από μάνατζερ να προχωρήσει σε επαφές με προπονητές για την αντικατάσταση του Όθωνα. Ίσως η άρνηση του κ. Ρεχάγκελ να απαντήσει στην ΕΠΟ να ήταν και ο λόγος του επεισοδίου που είχε με τον Βασίλη Γκαγκάτση. Ο πρόεδρος της ΕΠΟ κάλεσε την προηγούμενη Παρασκευή στο γραφείο του στην ομοσπονδία τον Όθωνα και του έκανε δριμύτατες παρατηρήσεις για το ότι δεν επιτεύχθηκε συμφωνία για το πρόγραμμα των προκριματικών του Μουντιάλ του 2010 στο Ισραήλ. Ο κ. Γκαγκάτσης θεώρησε υπεύθυνο γιʼ αυτό τον γερμανό τεχνικό και για πρώτη φορά από το 2001, όταν ο Ότο Ρεχάγκελ ανέλαβε τις τύχες της Εθνικής ομάδας, του μίλησε τόσο αυστηρά.


Σχολιάστε εδώ