Ο Πολυζωγόπουλος στη συνεδρίαση

Της συνεδρίασης της διευρυμένης σύνθεσης της ΝΟΕΣ έχουν προηγηθεί δύο συνεδριάσεις της 23μελούς γραμματείας του οργάνου, που ασχολήθηκε με την προετοιμασία και τη διαμόρφωση της εισήγησης για τη σημερινή ολομέλεια.

Στη σημερινή συνεδρίαση αναμένεται να παρίσταται ο επικεφαλής της προετοιμασίας του συνεδρίου Χρήστος Πολυζωγόπουλος, ο οποίος θα κάνει την πολιτική εισήγηση και θα παρουσιάσει το πλαίσιο για την πορεία των κομματικών δυνάμεων μέχρι τον Μάρτιο και την εκλογή των νέων κομματικών καθοδηγητικών οργάνων που θ’ ακολουθήσει.

Δεν ξέρω αν σήμερα οι Βενιζελικοί θα εκφράσουν διαμαρτυρίες για την επιλογή κυρίως Παπανδρεϊκών στα προσωρινά κομματικά όργανα (μόνον 4 στους 23 της γραμματείας είχαν τοποθετηθεί δημοσίως υπέρ της υποψηφιότητας Βενιζέλου), ούτε αν θα ανεβούν στα μικρόφωνα για να ξιφουλκήσουν κατά της ηγεσίας του κόμματος.

Ξέρω όμως πως ημέρες τώρα δεν σταματούν να «ζυμώνουν» για τον αποκλεισμό τους από την ηγεσία, ενώ προχώρησαν και σε συγκέντρωση υπογραφών διαμαρτυρίας, τις οποίες όμως δεν είναι σίγουρο ότι θα δημοσιοποιήσουν τελικά.

Για να δούμε…


Σχολιάστε εδώ