Ξημερώματα συνέδραμαν

Εννοείται ότι στη συνεδρίαση δεν μετείχε ο εκπρόσωπος των εργαζόμενων, ο οποίος και δεν ειδοποιήθηκε για το κόλπο του υπουργού.
Έξαλλοι για τη μεθόδευση που ακολουθήθηκε -εκτός των άλλων τη χαρακτήρισαν και αμφίβολης νομιμότητας- οι βουλευτές αποφάσισαν να μην αφήσουν το θέμα να περάσει έτσι.
Την επαύριο επισκέφτηκαν τον πρόεδρο της βουλής Γιώργο Σιούφα, από τον οποίο ζήτησαν ενέργειες προστασίας της ελεύθερης εισόδου των βουλευτών σε οποιοδήποτε δημόσιο χώρο, ενώ αποφάσισαν να προσφύγουν και στη Δικαιοσύνη κατά των μεθοδεύσεων που ακολουθήθηκαν, αλλά και κατά αυτών που έδωσαν εντολή στις δυνάμεις καταστολής να τους επιτεθούν με κλομπς και δακρυγόνα.
Ικανοποιημένη για την απήχηση που βρήκε η πρωτοβουλία της, η γραμματεία της ΝΟΕΣ Θεσσαλονίκης του ΠΑΣΟΚ συγκάλεσε ευρεία σύσκεψη των στελεχών του κόμματος που δραστηριοποιούνται στην αυτοδιοίκηση και τους οικονομικούς φορείς της πόλης, όπου τους ενημέρωσε για τις συνέπειες του «ξεπουλήματος» του λιμανιού και τους ζήτησε να ενεργοποιηθούν τόσο για την ενημέρωση των πολιτών όσο και για την έκφραση της αντίθεσης της πόλης στον αφελληνισμό του λιμανιού…


Σχολιάστε εδώ