Η μοιρασιά του προέδρου!

Σε σημείο, μάλιστα, που περιόρισε τις αρμοδιότητες του Ίλια Ίβιτς. Η απόκτηση του Σίσιτς αποτέλεσε προσωπική επιλογή του αθηναίου τεχνικού, ο οποίος παράλληλα έθεσε βέτο για την απόκτηση του Σέρχιο Αλμιρόν. Τον τελευταίο θέλησε να τον εντάξει στους «ερυθρόλευκους» ο Ίβιτς, ο οποίος ουσιαστικά έφτασε στην ολοκλήρωση της μεταγραφής, αλλά το βέτο του Λεμονή σταμάτησε τον νυν παίκτη της Γιουβέντους πριν επιβιβαστεί στο αεροπλάνο για την Ελλάδα, αν και η σύζυγός του είχε έρθει ήδη στη χώρα μας.

«Αν έρθει ο Αλμιρόν, θα ʼναι σαν να αδειάζουμε τον Στολτίδη», ήταν το επιχείρημα του Λεμονή, ο οποίος έχει συσπειρώσει γύρω του όλους τους έλληνες παίκτες, που σε πολλές περιπτώσεις έβγαλαν τα… κάστανα από τη φωτιά.

Ουσιαστικά ο προπονητής του Ολυμπιακού απέφυγε να δώσει εναλλακτική επιλογή στη διοίκηση της ΠΑΕ κατά τη διάρκεια των διαπραγματεύσεων με τον «Ιέρο» για την επέκταση της συνεργασίας τους. Στάση που εκτίμησε ιδιαίτερα ο έμπειρος μέσος, ο οποίος παίζει πλέον και για τον προπονητή του.

Το ζητούμενο στον Ολυμπιακό, πάντως, είναι η αντίδραση του Ίβιτς. Ο Σέρβος είδε τις επιλογές του να μπαίνουν σε δεύτερη μοίρα και να παίρνουν προβάδισμα οι προτάσεις του Λεμονή, ακόμα και εις βάρος παικτών που ο ίδιος έφερε, όπως συνέβη με τον Σίσιτς, ο οποίος πήρε ουσιαστικά τη θέση του Νούνιες ως πρώτη αλλαγή στην ομάδα του Πειραιά.


Σχολιάστε εδώ