άνθη του κακού

DΈνας κούκος δεν φέρνει την άνοιξη, αλλά ένας… Κουκο-δήμος φέρνει την αποπληξία!
c Τέτοιο τράφικ τελευταία στην Ευελπίδων ούτε μέρα μεσημέρι στην Κηφισίας.
D Όταν με το καλό συνέλθει εντελώς ο Ζαχόπουλος και μάθει τι έχει στο μεταξύ μεσολαβήσει, θα… πέσει ξανά από τον 4ο.
c Στην περίπτωση του Καραμανλή ισχύει και το άλλο: Το μεν σώμα απρόθυμο, το δε πνεύμα μετανάστης στην Αλάσκα.
D Το κακό για το ΠΑΣΟΚ δεν είναι ότι κοιμάται και η τύχη του δουλεύει, το χειρότερο είναι ότι κοιμάται και ο Γιωργάκης.
c Αισιοδοξεί παρά ταύτα ο Ραγκούσης. Αν ήταν και στον «Τιτανικό» θα έπαιζε πιάνο. (Όταν δεν παίζει με τα νεύρα των ΠΑΣΟΚων…)
D Τι μανία κι αυτή του Μητροπολίτη Άνθιμου να βγάζει κάθε τόσο ιατρικά ανακοινωθέντα για τον Χριστόδουλο. Τόσο πολύ βιάζεται να αναλάβει;
c Χρησμός Ρέππα: Όσο μικραίνει το εγώ, τόσο μεγαλώνει το ΠΑΣΟΚ. Επίσης, άλλα τα μάτια του λαγού κι άλλα της Μιλένας Αποστολάκη.
D Με 4% τρέχει πλέον ο πληθωρισμός, αλλά δεν είναι ο μόνος τελευταία που πάει με τα τέσσερα.
c Ηλίθια θεωρεί ο Πάγκαλος την κριτική που γίνεται στον Γιωργάκη. Έχει εξήγηση: Να μη λέει ότι τον αντιμετωπίζουν αφʼ υψηλού.
D Γιατί λέμε ότι είναι δείγμα υγείας που πέφτουν τα μεγάλα κόμματα; Αποκλείεται να είναι ένδειξη χιούμορ των ψηφοφόρων για τα μικρά κόμματα;
c Η Γιάννα, λέει ο Καρατζαφέρης, σχεδιάζει την ίδρυση νέου κόμματος. Σαν να λέμε… ανοίγει οίκο μόδας ο Μπαραϊκτάρης. Βιντεοκλάμπ ο Ζαχόπουλος.
D Μέτρα για την πάταξη της αισχροκέρδειας απειλεί να λάβει η κυβέρνηση. Πριν ή μετά τον τετραγωνισμό του κύκλου;
c Όποιο αρνί φεύγει από το μαντρί, το… τρώνʼ τα DVD!
D Έφυγε από τη ζωή ο διάσημος ορειβάτης Χίλαρι. Φοβούμενος τον ανταγωνισμό από βουλευτές της ΝΔ. Έχουν πάρει τα βουνά.
c Ευτυχώς που δεν ζει η Ασπασία (του Περικλή). Θα την καλούσαν στη Βουλή να καταθέσει γιατί δεν έχει πόρτες ο Παρθενώνας.
D Συνεργασία και σε θέματα πολιτισμού συζήτησε ο Καραμανλής στην Ινδία. Τι ακριβώς; Πώς πέφτουν από τον 4ο όροφο!
c Είναι, λέει, αυξημένα τα κρούσματα αυτοκτονίας στις Ένοπλες Δυνάμεις, γιατί στον στρατό κρατάνε όπλο. Ε, τότε, να τους βάλουμε να φυλάνε σκοπιά με φυσαρμόνικα.
D Το νέφος πλήττει πλέον τα προάστια της Αθήνας. Η βλακεία πάλι χτυπάει αδιακρίτως.
c Σύμφωνα με τους επιστήμονες, είναι μακριά η μέρα που οι άνθρωποι θα κατοικήσουν τον πλανήτη Άρη. Αντιδρούν έντονα τα εκεί ούφο.
D Η Παπαρήγα χαρακτήρισε κουραμπιέ τον Τσίπρα και εκείνος είπε ευχαριστώ. Για την… προαγωγή (από ταραμά). Και λίγο πριν γίνει τρίγωνο Πανοράματος.
c Για τα πολλά τροχαία στην εθνική Κορίνθου – Πατρών φταίει, λένε, ο κακός δρόμος. Ναι, και για τη συννεφιά ο κακός μας ο καιρός.
D Παρακαλώ, μην πείτε στη μάνα μου ότι δημοσιογραφώ. Νομίζει πως παίζω πιάνο σε νάιτ κλαμπ.
c Με απαγόρευση εξόδου από τη χώρα τιμωρήθηκε ο ηθοποιός με την κοκαΐνη. Ε, δεν χρειάζεται να ξενιτευτεί για να βρει τη δόση του.
D Αγγελία: Πρωθυπουργός αναζητεί υποψήφιους για τη θέση γενικού γραμματέα. Βασική προϋπόθεση να μένουν στο ισόγειο.
c Δηλαδή, ο Κουκοδήμος ήταν φίλος και του Κλαδά και του Τριανταφυλλόπουλου και μετά ψάχνει γιατί τον τρέχουν; Όταν φτάσει Μαδαγασκάρη να μας στείλει SMS.
D Όνειρα θερινής νυκτός τα περί διάσπασης του ΠΑΣΟΚ, δηλώνει ο Χρυσοχοΐδης. Ο οποίος δεν χρειάζεται να περιμένει το καλοκαίρι. Κοιμάται γενικώς.
c Πλάκα έχει να ακούς μια ακάλυπτη επιταγή (Πάγκαλος) να κατηγορεί ένα διαμαρτυρημένο γραμμάτιο (Καραμανλής) ότι χρεοκόπησε!


Σχολιάστε εδώ