Ψάχνουν τους μετόχους

Σύμφωνα με όσα κυκλοφόρησαν τις τελευταίες μέρες στα διάφορα στέκια όπου συχνάζουν πρωτοκλασάτα στελέχη των οργανωμένων, «πρέπει να μάθουμε τι σκέφτονται για την ομάδα, διότι κινδυνεύουμε να χάσουμε και αυτήν τη χρονιά». Γενικά, πάντως, στον κόσμο της «Ένωσης» υπάρχει διάσταση απόψεων για τη στάση που πρέπει να κρατήσουν απέναντι στην ομάδα και στον Ντέμη Νικολαΐδη. Από τη μια εκφράζονται απόψεις ότι «πρέπει να αποδείξουμε ότι παραμένουμε στο πλευρό των παικτών και φωνάζουμε για την ομάδα», αλλά από την άλλη υπάρχουν και οι ακραίες εκφράσεις του στυλ «μόνο αν καταλάβουν ότι τέλειωσαν οι ευκαιρίες μπορεί να δείξουν διάθεση να ενισχύσουν την ομάδα».
Οι παίκτες, και κυρίως οι Έλληνες, ωστόσο φρόντισαν να στείλουν μήνυμα προς κάθε κατεύθυνση ότι «σας χρειαζόμαστε στο πλευρό μας». Το είπε ο Νίκος Λυμπερόπουλος στις τηλεοπτικές κάμερες, αλλά μετέφεραν το αίτημα και άλλοι ποδοσφαιριστές σε επικοινωνία τόσο με δημοσιογράφους όσο και με οπαδούς που διαθέτουν προσβάσεις στα αποδυτήρια του «Δικέφαλου».
Όπως γράφουμε εδώ και δύο μήνες όταν όλοι τα έβλεπαν ειδυλλιακά, η ατμόσφαιρα μέσα στην ομάδα μόνο καλή δεν μπορεί να θεωρηθεί. Έχει χαθεί το δέσιμο των προηγούμενων ετών και γενικά οι παίκτες βρίσκονται χωρισμένοι σε παρέες, αλλά με ένα κοινό χαρακτηριστικό: γκρινιάζουν πλέον καθημερινά για τον Φερέρ, τη συμπεριφορά του και τις επιλογές του. Η κατάσταση, δηλαδή, δείχνει ανεξέλεγκτη και μόνο με μια εντυπωσιακή μεταγραφή και σερί θετικών αποτελεσμάτων ενδέχεται να αποτραπεί η επέκταση της εσωτερικής κρίσης.


Σχολιάστε εδώ