Πατρινά και… άλλα

Δεν ξέρω αλήθεια τι επιδιώκει ο Φούρας. Μάλλον θέλει να κρατήσει καθυστέρηση. Προφανώς έχει στο μυαλό του να αναλάβει κάποιες πρωτοβουλίες και δεν θα ήθελε στην παρούσα φάση να δημιουργηθούν αναταράξεις.

Φυσικά, υπάρχει και άλλη ανάγνωση στην απόφαση αυτή. Ότι δηλαδή δεν επαρκούν τα στελέχη του προκειμένου να του δοθεί η δυνατότητα να κάνει αλλαγές. Συνεπώς, δεν μένει παρά να περιμένουμε τις εξελίξεις, ώστε να αποδειχθεί τι από τα δύο συμβαίνει.

Αλλά στην ίδια γραμμή ήταν και ο Κατσικόπουλος. Αλήθεια, τι εμπόδισε τον νομάρχη να προβεί σε αλλαγές; Μήπως είναι τόσο πολλές τάχα οι αρμοδιότητες των συνεργατών του που δεν θέλησε να δώσει ευκαιρίες και σε κάποιους άλλους;

Τι γίνεται με το λιμάνι; Θα μπορέσουν επιτέλους οι Πατρινοί να αποκτήσουν πρόσβαση στην παραλία της πόλης; Αυτό ήταν από τα βασικά στοιχεία άλλωστε της προεκλογικής εκστρατείας του Φούρα.

Με λίγα λόγια ο δήμαρχος θα πρέπει να φανεί συνεπής στον λόγο του. Γιατί τον άκουσα προχθές στην ΕΡΤ να λέει ότι και να γίνει το νέο λιμάνι δεν λύνεται το πρόβλημα. Περιμένουμε απάντηση.

Αλήθεια, έχει καταλάβει η κυβέρνηση το μεγάλο θέμα που απασχολεί τους Πατρινούς; Αγαπητοί κύριοι, μιλάμε για το θέμα των λαθρομεταναστών. Δεν είναι δυνατόν να μην αναλαμβάνουν πρωτοβουλίες οι αρμόδιοι υπουργοί.

Δεν αντέχει άλλο η Πάτρα. Και επισημαίνουμε για μια ακόμα φορά ότι πολλοί Πατρινοί έχουν δημόσια εκφράσει την πρόθεση να αναλάβουν αυτοί πρωτοβουλίες και αυτό δεν θα ήταν καθόλου καλό.

Ηρεμία επικρατεί αυτόν τον καιρό στο εσωτερικό της τοπικής Νέας Δημοκρατίας. Αλλά η κεντρική διοίκηση του κυβερνώντος κόμματος έχει άλλα όνειρα για τους τοπικούς παράγοντες. Κάποιοι, πάντως, δεν θα ονειρεύονται, αλλά θα βλέπουν εφιάλτες όταν ο Ζαγορίτης αρχίσει να ανακοινώνει μέτρα! Λέμε τώρα…


Σχολιάστε εδώ