Κινούνται οι «Μπουτάρηδες»

Ο σχεδιασμός των Μπουτάρηδων για την επόμενη περίοδο προϋπέθετε την εκλογή του Βαγγέλη Βενιζέλου στην αρχηγία του ΠΑΣΟΚ. Θεωρούσαν πως η κατάληψη της προεδρίας του κόμματος της αξιωματικής αντιπολίτευσης από τον «δικό τους άνθρωπο» θα άνοιγε τον δρόμο για την εξασφάλιση ευρύτερης υποστήριξης στον συνδυασμό τους, στην προσπάθειά του να κερδίσει τις επόμενες δημοτικές εκλογές στον Δήμο της Θεσσαλονίκης.

Παρά το απογοητευτικό γι’ αυτούς αποτέλεσμα, ο Γιάννης Μπουτάρης και οι συνεργάτες του δεν το έβαλαν κάτω. Απλώς, τροποποίησαν τον σχεδιασμό τους, ρίχνοντας βάρος στην επαφή τους με τους πολίτες – αυτό που ονομάζουν «κοινωνία».

Σήμερα λοιπόν στις 10.30 το πρωί, στην Αποθήκη 1 στο λιμάνι, η παράταξη του Γιάννη Μπουτάρη οργανώνει συγκέντρωση των μελών της, στην οποία θα παρουσιαστεί ο απολογισμός των πεπραγμένων της και θα συζητηθεί η μελλοντική της πορεία. Όπως αναφέρεται στο σχετικό δελτίο Τύπου, στόχος της παράταξης «μια δυναμική κοινωνία βασισμένη στην αυτενέργεια των πολιτών και μια νέα πλειοψηφία στη διοίκηση του δήμου για μια πόλη σύγχρονη, ζωντανή και ανθρώπινη».

Εννοείται πως στη συνάντηση μπορούν να παραστούν και όσοι πολίτες το επιθυμούν.


Σχολιάστε εδώ