Ήρθε η ώρα να τους γνωρίσουμε

Τι καλημέρα θα έχουμε σήμερα δεν ξέρω. Στην ομάδα πάνε όλα όπως κάθε Ιανουάριο τα τελευταία 3 χρόνια, τουλάχιστον. Η απόλυτη καταστροφή. Και όλες οι καταστροφές γίνονται μέσα σε λίγα λεπτά και σου χαλάνε ό,τι είχες φτιάξει με πολύ κόπο επί πολλούς μήνες πριν.

*** Όμως στη ζωή έτσι έχουν τα πράγματα. Είναι ένας κύκλος και μάλιστα ατέρμων. Ειδικά για την ΑΕΚ. Τώρα, φίλοι μου, δεν είναι ώρα για ταμείο. Διότι και παλαιότερα προσπαθήσαμε να το κάνουμε και τα κάναμε χειρότερα. Αφήστε το στο τέλος.

**** Βέβαια και με το δίκιο του ένας φίλος μου όταν του είπα «Θα έρθεις γήπεδο»; (για χθές) μου έδωσε την εξής απάντηση: «Ναι, αν πρώτα ρωτήσεις τον Ντέμη το γιατί να έρθω! Θα πούμε, ρε παιδιά, ότι θέλει στήριξη η ομάδα. Το καλοκαίρι, αν δεν πάρουμε πρωτάθλημα, ποιος θα είναι ο λόγος να πάρω διαρκείας;» **** Πρόεδρε, σε ρωτάω και εγώ τι να του απαντήσω… Διότι τόσα χρόνια πάμε γήπεδο ως ΑΕΚτζήδες. Και δεν μας φτάνει πια μόνο η χαρά του να είσαι ΑΕΚτζής αλλά και πρωταθλητής. Δεν συζητάμε γιʼ αυτούς που είναι τόσο μικροί που δεν το έχουν δει καν…

**** Τώρα αν φταίει ο Φερέρ ή όχι; Ναι! Έχει και αυτός τα κολλήματα του. ΜΙΛΑΜΕ για ΦΕΤΟΣ. Διότι δεν
έχει σχέση με τον περσινό Φερέρ.

**** Τι φταίει δεν ξέρω και δεν θέλω να φανταστώ το τι μπορεί να φταίει, διότι πικραίνομαι.

**** Πικραινόμουν όταν άκουγα τους «χ» γαύροδημοσιογράφους στα διάφορα γαυροραδιοκανάλια, δεν τα ακούω πια, να ανακαλύπτουν πώς μπορεί να μη βάζει π.χ. τον Χετεμάϊ, και στον αγώνα με την Ξάνθη έψαχνα να δώ πού παίζει…

**** Βαρέθηκα να με πικάρουν διάφοροι γαυροβάζελοι: «Ρε το άθλημα θέλει λεφτά, πού να τα βρεί ο Ντέμης» «Μα έχουμε από πίσω 5-6 λεφτλαδες» (του λες). Άσε που και εμείς ψάχνουμε να βρούμε πού είναι. Ναι Ο.Κ. ΕΣΩΣΑΝ την ομάδα και μάλιστα με πολλά λεφτά. Μόνο που πρέπει να κάνουν και ένα βήμα παραπάνω διότι τώρα η ΑΕΚ ανέβηκε μερικά σκαλοπάτια… Ανέβηκαν και οι απαιτήσεις του κόσμου της και πρέπει να τους… δούμε.

Ο Κυρ-ενωσίτης


Σχολιάστε εδώ