άνθη του κακού

D Άνω κάτω στην κυβέρνηση και στο ΠΑΣΟΚ γίνεται χαμός. Αυτό δεν είναι πολιτική ζωή, αλλά… συγχρονισμένη κολύμβηση!

c Τουτέστιν, πέντε πνίγονται και δέκα πάνε χαμένοι!

D Από τη μια ο Καραμανλής «χάνομαι γιατί ρεμβάζω» και από την άλλη ο Γιωργάκης «πού έχω παρκάρει, δεν θυμάμαι».

c Γιατί είπαν ότι λέγοντας η Ντόρα για πολιτικούς που λένε ψέματα αναφερόταν στην υπόθεση Ζαχόπουλου; Αποκλείεται να έκανε αυτοκριτική;

D Δικαίως αγανακτούν στο ΠΑΣΟΚ για… κάποιους που θέλουν να τους διασπάσουν. Λες και δεν μπορούν να τα καταφέρουν από μόνοι τους.

c Το κακό δεν είναι ότι η χώρα διέρχεται οικονομική και κοινωνική κρίση. Το χειρότερο είναι ότι το επισημαίνει η Μαριλίζα Ξενογιαννακοπούλου.

D Η ΕΣΗΕΑ λέει ότι υφίσταται δημοσιογραφικό απόρρητο, η Επιτροπή Δεοντολογίας της ότι δεν υπάρχει. Πλήρης σύγχυση, ωραία ατμόσφαιρα!

c Ο ένας βουτάει από τον 4ο, ο άλλος πέφτει στις ρόδες του φορτηγού. Έχει… λαλήσει ο κόσμος με τη Νέα Δημοκρατία.

D Ο Λιάπης δεν θέλει, λέει, στο υπουργείο του γραμματέα… υπερυπουργό. Αρκεί ένας αυτοκράτορας που νομίζει ότι στην προηγούμενη ζωή ήταν πρίγκιπας.

c Που ήταν βάτραχος προτού τον φιλήσει η Έφη Θώδη.

D Επειδή ήταν αθώος ο δικηγόρος βούτηξε στις ρόδες του φορτηγού. Αν ήταν ένοχος τι ακριβώς θα έκανε; Γκεστ σταρ στην εκπομπή του Τριανταφυλλόπουλου;

c ΤΟ ΚΚΕ καταγγέλλει τα ΜΜΕ ότι δεν προβάλλουν τις θέσεις του. Αντί να λέει ευχαριστώ που τις κρύβουν για να μην τους εκθέσουν!

D Ε, ναι, πρέπει να ήταν πολύ απελπισμένος ο δικηγόρος για να στείλει αποχαιρετιστήριες επιστολές στον Άδωνι Γεωργιάδη. Αν ήταν ψύχραιμος θα αλληλογραφούσε με την Τάμτα.

c Δεν είναι συγκυριακό φαινόμενο η πτώση του δικομματισμού, απεφάνθη κάποιος Στρατούλης. Μικρό το κακό αν σκεφτείς ότι εκείνος είναι μόνιμο φαινόμενο.

D Το 1,6% πιάνουν στις δημοσκοπήσεις οι Οικολόγοι στην Ελλάδα. Άλλη μια απόδειξη ότι ως χώρα πάμε γενικώς για βρούβες!

c Δηλώνει ο Ανδρουλάκης ότι ερχόμενο το ΠΑΣΟΚ θα απαγορεύσει παντού το κάπνισμα. Και δέκα εκατομμύρια θα πέσουν στα «σκληρά».

D Ο… καημένος ο Μίμης! Ως νέος σήκωσε στους ώμους του τον Λαμπράκη, τώρα σηκώνει τα χάλια του Γιωργάκη.

c Ερώτηση στη Βουλή για τις επιχορηγήσεις χορευτικών ομάδων κατέθεσε ο Π. Κοροβέσης. Διότι, ως γνωστόν χόμπι των τρέχα γύρευε ακτιβιστών είναι το φοξ τροτ!

D Υπάρχουν, λέει, σχέδια να μπουν διόδια στην κυκλοφορία στο κέντρο της Αθήνας. Η βλακεία θα συνεχίσει να κινείται ελεύθερα.

c Παρότι δεν νιώθει ότι ζει σε σύγχρονη δημοκρατία ο Απ. Κακλαμάνης εξακολουθεί να παραμένει στην Ελλάδα. Δεν βαριέσαι, τα γηρατειά εξασθενίζουν τη μνήμη.

D Καταγγέλλει ο ΣΥΡΙΖΑ ότι ο Χρ. Φώλιας ζει σε άλλο πλανήτη. Ναι, ε; Και πώς δεν συναντήθηκαν ακόμη με τον Παπαδημούλη;

c Είπε η Παπαρήγα κουραμπιέ τον ΣΥΝ κι ο Αλαβάνος απάντησε ότι δεν έχουν χοληστερίνη. Από την πόλη έρχομαι… ξέρει μπάνιο η περικοκλάδα;

D Πριν από τις εκλογές έλεγαν από το ΠΑΣΟΚ ότι κάποιοι τους υπονομεύουν, μετά τις εκλογές ότι προσπαθούν να τους διασπάσουν. Μήπως έχουν πάρει σοβαρά τον ρόλο τους; (Λίγο πριν πάρουν τα βουνά…)

c Ο δικηγόρος που «μπλέκεται» στην υπόθεση Ζαχόπουλου στο παρελθόν είχε κάνει φυλακή. Καλά λένε ότι στην Ελλάδα περνάει κρίση το σωφρονιστικό σύστημα.

D Μόνη περίπτωση να μάθουμε τι ακριβώς συνέβη με τον Ζαχόπουλο είναι να «σκοτωθούν» μεταξύ τους οι δημοσιογράφοι των καναλιών. Αν η κατινιά ήταν εργόχειρο θα είχαν ανοίξει κρεπερί.

c Βηματοδότης νέου τύπου βάζει τέλος στις λιποθυμίες. Με την κυβέρνηση γίνεται τίποτα;


Σχολιάστε εδώ