Πατρινά και… άλλα

Θα ήταν χρήσιμο να μας έλεγε ο κύριος δήμαρχος πόσα, αλήθεια, έγιναν τη χρονιά που πέρασε… Πόσα, αλήθεια, έκανε και ο νομάρχης. Και καλά ο κ. Κατσικόπουλος δεν έχει τις απόλυτες αρμοδιότητες, ο δήμαρχος όμως;

Νομίζω ότι τα πεπραγμένα του δήμου χωράνε σε μισή κόλα αναφοράς…

Έμαθα ότι ο κ. Φούρας έλεγε πως πήγε στις Βρυξέλλες προκειμένου να διευθετήσει το μεγάλο θέμα των Αφγανών που περιφέρονται στο λιμάνι της Πάτρας.

Μια υπουργική επίσκεψη και λίγες κουβέντες συμπαράστασης δεν αρκούν. Τέτοιου είδους μικροπολιτικές συμπεριφορές μάλλον μας θυμώνουν. Αυτό που θέλουν όλοι οι Πατρινοί είναι να δοθεί άμεσα λύση. Εδώ και τώρα που έλεγε και ο αείμνηστος Ανδρέας.

Αλλά και η αντιπολίτευση δεν βλέπουμε να κάνει κάτι. Θα περίμενε κανείς ο Γιώργος Παπανδρέου να πιέσει. Είκοσι ολόκληρα χρόνια τον τιμούσαν οι Αχαιοί με την ψήφο τους. Γιατί ο κ. Παπανδρέου γνωρίζει το θέμα καλά, αφού έχει διατελέσει για πολλά χρόνια υπουργός Εξωτερικών. Γιατί άραγε δεν το φέρνει στη Βουλή;

Μαύρα Χριστούγεννα και Πρωτοχρονιά πέρασαν οι εργαζόμενοι στο Διαγνωστικό Κέντρο «Ασκληπιός» της Πάτρας. Δεν πληρώθηκαν ούτε το δώρο ούτε δεδουλευμένα, ενώ έχει κινηθεί η διαδικασία έξωσης από το ακίνητο όπου στεγάζεται το διαγνωστικό κέντρο, για μη πληρωμή των ενοικίων, εδώ και ενάμιση χρόνο, και το ποσό ανέρχεται στις 160.000 ευρώ! Ο ιδιοκτήτης του διαγνωστικού κέντρου, κ. Παν. Κουτσίκος, πρώην σύζυγος της τέως υπουργού Παιδείας Μαριέττας Γιαννάκου, εναντίον του οποίου οι εργαζόμενοι έχουν στραφεί με νομικές ενέργειες, όπως δήλωσε η Αστυνομία, δεν έχει… εντοπιστεί!


Σχολιάστε εδώ