«ΦΕΥΓΩ ΑΠΟ ΤΟΝ ΑΡΗ»

Η διοίκηση του Άρη φέρεται να έχει διαμηνύσει στον Ντούσκο ότι δεν θα έχει αυτός τον πρώτο λόγο στις μεταγραφές του Ιανουαρίου, αλλά κάποια από τα μέλη της διοίκησης, όπως συνέβαινε επί Όγιος, και εκείνος από τη δική του πλευρά φέρεται να είναι έτοιμος να τα βροντήξει και αναζητά τρόπο να το κάνει…

Το σίγουρο είναι πως το κλίμα είναι βαρύ στην ομάδα της Θεσσαλονίκης για τον Ντούσαν Μπάγεβιτς, ειδικά μετά το 6-0 στο Μόναχο από την Μπάγερν, για το Κύπελλο ΟΥΕΦΑ, την Τετάρτη το βράδυ.

«Φεύγω αν…»

Πριν από τον αγώνα του Μονάχου διαμηνύθηκε στον Ντούσαν Μπάγεβιτς πως την ευθύνη για τις μεταγραφές στον Άρη θα την έχουν ο πρόεδρος Λάμπρος Σκόρδας και ο εκτελεστικός διευθυντής της ομάδας Γιάννης Κόντης, ο οποίος είναι και ατζέντης ποδοσφαιριστών, ενώ στην ΠΑΕ της Θεσσαλονίκης θεωρείται ότι έχει κάνει άκρως πετυχημένες επιλογές στις έως τώρα μεταγραφές που έχουν πραγματοποιηθεί με τη δική του ευθύνη.

Όλα αυτά συνέβαιναν και επί Γκιγιέρμο Όγιος στην τεχνική ηγεσία του Άρη και δεν προκαλούν εντύπωση στους γνωρίζοντες τον τρόπο με τον οποίο λειτουργούν τα πράγματα στους «κίτρινους» της Θεσσαλονίκης αυτήν την εποχή.

Ο Ντούσαν Μπάγεβιτς, όμως, δεν φαίνεται διατεθειμένος να ανεχθεί τέτοιες συμπεριφορές που θεωρεί ότι τον θίγουν ως επαγγελματία και ουδείς μπορεί να αποκλείσει ακόμη και την αποχώρησή του από τον Άρη, με τον οποίο έχει αρχικά συμβόλαιο μέχρι το καλοκαίρι, ενώ υπάρχει και οψιόν ανανέωσης ενός ακόμη χρόνου. «Εγώ δεν καταλαβαίνω από τέτοια, θα σηκωθώ να φύγω», φέρεται να είπε ο Ντούσκο προ ημερών στον στενό συνεργάτη του και γυμναστή της ομάδας Δημήτρη Μπουρουτζίκα.

Τέλος ο Μπάγεβιτς έχει εκνευριστεί με την περιορισμένη βοήθεια που έχει από τους Ισπανούς. Ειδικά ο Κόκε και ο Χαβίτο δείχνουν να βρίσκονται αλλού και η απόδοσή τους παραπέμπει περισσότερο σε 16χρονους που κάνουν τα πρώτα βήματά τους, παρά με τους παίκτες που έβγαλαν μάτια κατά την προηγούμενη περίοδο.

Η Εθνική

Το 6-0 από τη Μπάγερν έκανε ακόμη πιο αρνητικό το κλίμα για τον σερβοέλληνα τεχνικό και πιο τεταμένα τα πράγματα στην ομάδα της Θεσσαλονίκης. Πρέπει να σημειωθεί πως ενδεχόμενη αποχώρηση του Ντούσαν Μπάγεβιτς από τον Άρη τον καθιστά αυτόματα και υποψήφιο για την Εθνική ομάδα, σε περίπτωση που δεν συμφωνήσει να παραμείνει ο Ότο Ρεχάγκελ και αρθούν και οι αντιρρήσεις του προέδρου της ΕΠΟ Βασίλη Γκαγκάτση για τον Ντούσκο.

Οι αντιρρήσεις του κ. Γκαγκάτση δεν έχουν να κάνουν με την αξία του Μπάγεβιτς, αλλά με το ότι η παρουσία του στην Εθνική ομάδα θα είναι διχαστική λόγω της παλαιότερης κόντρας του με τους οπαδούς της ΑΕΚ.


Σχολιάστε εδώ