Η κόντρα με τον Ζάχαβι

Το τερτίπι της κλήρωσης έφερε στον δρόμο των «ερυθρολεύκων» την Τσέλσι του Ρομάν Αμπράμοβιτς, τον οποίο πήγε στη λονδρέζικη ομάδα ο ισραηλινός ατζέντης Πίνι Ζάχαβι, ο άνθρωπος που από το περασμένο καλοκαίρι συνεργάζεται στενά με τον Ολυμπιακό, χάρη στη φιλική σχέση την οποία ανέπτυξε με τον Ίλια Ίβιτς και τον Πέτρο Κόκκαλη. Ενδεικτικά αναφέρουμε τη συνάντηση των τριών ανδρών στις 28 Ιουνίου στο Λονδίνο, όταν και έθεσαν επί τάπητος τη συνεργασία τους σε πολλά επίπεδα.

Συνεργασία που προχώρησε, αν κρίνουμε από τις ενέργειες των «ερυθρολεύκων» να ψωνίσουν τον Ιανουάριο από την πραμάτεια του Ζάχαβι.

Μόνο που, σύμφωνα με τα ρεπορτάζ των διεθνών ΜΜΕ, ο 62χρονος ατζέντης ήταν ο άνθρωπος που πήγε στην Τσέλσι τον Αμπράμοβιτς. Αρκεί μια ματιά στο ρεπορτάζ των «Sunday Times», όταν ολοκληρώθηκε η μεταβίβαση των μετοχών από τον Κεν Μπέιτς στον ρώσο μεγιστάνα, για να αντιληφθεί ο καθένας πόσο επηρεάζει ο Ζάχαβι τις κινήσεις της Τσέλσι. Και ο Αβραάμ Γκραντ αποτελεί δική του εισήγηση στον Αμπράμοβιτς, ο οποίος τον εμπιστεύεται με κλειστά μάτια.

«Η δουλειά μου στηρίζεται στη φιλία και στην ειλικρίνεια και, δόξα τω Θεώ, τα πηγαίνω μια χαρά», είχε δηλώσει ο Ζάχαβι, η παρουσία του οποίου στα δρώμενα της Τσέλσι πονοκεφαλιάζει τους «ερυθρόλευκους», που ξέρουν ότι για τον Ισραηλινό και τον Αμπράμοβιτς ο μεγάλος στόχος της περιόδου ονομάζεται «κατάκτηση του Τσάμπιονς Λιγκ».

Και σε αυτόν τον στόχο απειλεί να ορθώσει εμπόδιο η ελληνική ομάδα, η οποία αν τα καταφέρει κινδυνεύει να χαλάσει μια εξαιρετικά προσοδοφόρα σχέση με έναν από τους κορυφαίους ατζέντηδες του ποδοσφαίρου.


Σχολιάστε εδώ