ΕΞΑΛΛΟΣ Ο ΡΙΜΠΟ, που απουσίασε από την εκδήλωση

Ο Ριβάλντο αναδείχθηκε καλύτερος ξένος ποδοσφαιριστής για την περασμένη σεζόν, όταν αγωνιζόταν στον Ολυμπιακό, αλλά δεν παρευρέθηκε στην εκδήλωση για να παραλάβει το βραβείο του.

Πρέπει να σημειωθεί πως ήταν η δεύτερη φορά που ο Ριβάλντο δεν παρευρέθηκε σε εκδήλωση του ΠΣΑΠ για να τιμηθεί, αλλά η πρώτη οφειλόταν καθαρά στην τύχη.

Εκείνο που δεν δεν ήταν καθόλου τυχαίο είναι η απουσία του Ριβάλντο από τη γιορτή της περασμένης Δευτέρας. Ο βραζιλιάνος μέσος επρόκειτο να τιμηθεί, εάν κατακτούσε την πρώτη θέση, την οποία τελικά κατέκτησε, για την παρουσία του στον Ολυμπιακό την περασμένη σεζόν και όχι για το διάστημα που αγωνίζεται στην ΑΕΚ. Με δεδομένο ότι η βράβευση του έγινε μία ημέρα μετά το ντέρμπι με τον Ολυμπιακό και τα όσα είχαν συμβεί σε αυτό, κρίθηκε τελικά πως δεν έπρεπε να πάει ο ίδιος να παραλάβει το βραβείο του και έτσι έγινε. Έστειλε μια επιστολή στην οποία αναφερόταν ότι απουσίαζε για ιατρικούς λόγους, δικαιολογία που κανείς δεν πίστεψε, και παρέλαβε το βραβείο διά αντιπροσώπου.

Ενοχλημένος

Καλά πληροφορημένες πηγές αναφέρουν πως ο βραζιλιάνος μέσος ήταν πολύ ενοχλημένος, έως και έξαλλος, με τα όσα συμβεί την προηγούμενη ημέρα στο Καραϊσκάκη, στο ντέρμπι του Ολυμπιακού με την ΑΕΚ, και με την αντιμετώπιση που είχε. Ο ίδιος έλεγε στο περιβάλλον του πως για όλα αυτά (συνθήματα, πανό) ευθύνεται ο επίσημος Ολυμπιακός, ο οποίος, αν δεν τα ενθάρρυνε, δεν έκανε και τίποτα απολύτως για να τα παρεμποδίσει.

Κάποιοι από το περιβάλλον του παίκτη έλεγαν, μάλιστα, πως για την αντιμετώπιση που είχε ο βραζιλιάνος παίκτης στο Καραϊσκάκη την περασμένη εβδομάδα ευθύνεται ο ίδιος ο πρόεδρος του Ολυμπιακού Σωκράτης Κόκκαλης, που δεν προσπάθησε να τα αποτρέψει, όπως θα έπρεπε μετά την προσωπική αντιδικία των δύο ανδρών το περασμένο καλοκαίρι που οδήγησε στη φυγή του Ριβάλντο από τους ερυθρόλευκους και τη μεταπήδησή του στην ΑΕΚ.

Όλο αυτό το σκηνικό υπήρξε η αιτία για την απουσία του Ριβάλντο από τη γιορτή του ΠΣΑΠ και τελικά αυτοί που την πλήρωσαν ήταν το συνδικαλιστικό όργανο των ποδοσφαιριστών και η ίδια η γιορτή.

Μια και μιλάμε βεβαίως για απουσίες σε αυτήν τη γιορτή, εντύπωση προκάλεσε και το ότι δεν παρευρέθηκε ο αντιπρόεδρος του ΠΣΑΠ, ο Αντώνης Νικοπολίδης. Η απουσία του διεθνούς τερματοφύλακα, βέβαια, δεν έχει καμία σχέση με αυτήν του Ριβάλντο, απλώς προκάλεσε και αυτή εντύπωση…


Σχολιάστε εδώ