Τελείωσε για φέτος

Ο λόγος ήταν ότι για τον «Σόφο» απέφευγαν να μιλούν στο λιμάνι, αλλά και ο ίδιος εξαφανίστηκε από την κοσμική ζωή και την πιάτσα γενικότερα. Οι πληροφορίες, ωστόσο, θέλουν τον Σχορτσιανίτη να προετοιμάζεται για την επόμενη περίοδο. Κάτι που επιβεβαιώνει την ειδησεογραφία που θέλει τον Πίνι Γκέρσον να μην υπολογίζει το κατά πολλούς κορυφαίο ελληνικό ταλέντο για τη σεζόν που διανύουμε.
Στον Παναθηναϊκό, πάντως, περιμένουν με ανοικτές αγκάλες τον «Σόφο». Κυρίως επειδή κυκλοφόρησαν μέσα στην εβδομάδα νέες φήμες οι οποίες ήθελαν τον Παναγιώτη Αγγελόπουλο να φέρεται αποφασισμένος να δείξει την πόρτα εξόδου στον Σχορτσιανίτη, με λύση συμβολαίου στον παίκτη.
Ο Γκέρσον, πάντως, βρίσκεται σε πιο δύσκολη θέση από τον Σχορτσιανίτη. Οι διοικούντες την ΚΑΕ Ολυμπιακός έπεσαν από τα σύννεφα όταν πληροφορήθηκαν από τα ΜΜΕ ότι υπέγραψε συμβόλαιο συνεργασίας με την ομοσπονδία της Βουλγαρίας. Το μόνο που σώζει προσωρινά τον Ισραηλινό έχει να κάνει με την αξιοποίηση του Μίλος Τεόντοσιτς, ο οποίος κόντρα στη Σιένα συνετέλεσε τα μέγιστα στην πολύ καλή απόδοση του Ολυμπιακού για τα πρώτα 37 λεπτά.
Στο μεταξύ, οι «ερυθρόλευκοι», με εισήγηση του «Πίνχας» και με δεδομένο τον τραυματισμό του Λιν Γκριρ, προχώρησαν στην αντικατάσταση του πρώην παίκτη της Νήαρ Ηστ με τον Κίντελ Γουντς. Ο τελευταίος θα αγωνιστεί αντί του Γκριρ στο ελληνικό πρωτάθλημα έως ότου αποθεραπευθεί ο δεύτερος ή αποκτήσει ο Γουντς το πολυπόθητο κοινοτικό διαβατήριο.


Σχολιάστε εδώ