Η ΜΕΤΕΞΕΛΙΞΗ ΤΗΣ «ΠΑΡΑΓΚΑΣ»!

Μαζί με τον πρόεδρο της Λάρισας Κώστα Πηλαδάκη και, καθώς φαίνεται, τον πρόεδρο του Άρη Λάμπρο Σκόρδα, που συντάσσεται μαζί τους, και ετοιμάζεται παράλληλα να θέσει υποψηφιότητα για πρόεδρος της Σούπερ Λίγκας το καλοκαίρι, έβαλαν στόχο να αποκαλύψουν και να στείλουν στη Δικαιοσύνη αυτούς που διαφεντεύουν το ελληνικό ποδόσφαιρο. Αυτούς που αποτελούν τη νέα «παράγκα» του ελληνικού ποδοσφαίρου.
Παράγοντες και διαιτητές
Γι’ αυτή τη νέα «παράγκα» που αποτελεί μετεξέλιξη της προηγούμενης με πολλά κοινά πρόσωπα, αλλά διαφορετικούς ηγέτες, έχει ήδη ξεκινήσει έρευνα έπειτα από καταγγελία. Δύο παράγοντες και ένας διαιτητής στην πρωτεύουσα είναι οι κεφαλές της νέας «παράγκας». Από εκεί και πέρα υπάρχει ένας παράγοντας που είναι ο τοποτηρητής τους στη Θεσσαλονίκη και κάνει το «παιχνίδι» στη συμπρωτεύουσα, ένας ακόμη πρώην παράγοντας της Μακεδονίας και ένας διαιτητής της συμπρωτεύουσας, που είναι το εκτελεστικό όργανο και φέρεται να έχει και περίεργες σχέσεις με τον τοποτηρητή…
Ξεκίνησε ο ανένδοτος
Όλα αυτά είναι γνωστά και στους Νικολαΐδη, Πηλαδάκη, Σκόρδα, οι οποίοι έχουν βαλθεί να στείλουν όλο αυτό το κύκλωμα στη Δικαιοσύνη, να το αποκαλύψουν και να καθαρίσουν το ποδόσφαιρο από αυτό. Ο πρόεδρος της Λάρισας, μάλιστα, έχει πει πολλά πράγματα περί της νέας και της παλιάς «παράγκας» στην Πειθαρχική Επιτροπή της Σούπερ Λίγκας, από την οποία είχε κληθεί σε ακρόαση, με αφορμή τις δηλώσεις του για το ματς της ομάδας του με τον Ατρόμητο και την παραίτησή του από τη θέση του αντιπροέδρου της διοργανώτριας, στην οποία τον διαδέχθηκε ο Λάμπρος Σκόρδας. Οι παράγοντες αυτοί δηλώνουν αποφασισμένοι να φθάσουν μέχρι τέλους και να αποκαλύψουν τα κυκλώματα, ενώ πέραν της ΑΕΚ, για την οποία το μήνυμα έχει σταλεί, σοβαρά παράπονα από τη διαιτησία έχει και η Λάρισα. Για την ΑΕΛ πρέπει να ειπωθεί πως δεν υπάρχει αγώνας που να μην έχει αντιμετωπίσει πρόβλημα με τη διαιτησία. Οι Νικολαΐδης και Πηλαδάκης έχουν ενημερώσει και την πολιτική ηγεσία του Αθλητισμού για όλα αυτά. Προς το παρόν διαθέτουν μόνο ενδείξεις, αλλά εκτιμούν πως πολύ σύντομα θα έχουν και αποδείξεις περί αυτών και θα μπορούν να προχωρήσουν περισσότερο και να ενημερώσουν και τις εισαγγελικές αρχές.


Σχολιάστε εδώ