Η διανομή του Ομπράντοβιτς

Μαθήματα διαχείρισης των παικτών που έχει στη διάθεσή του παραδίδει κάθε εβδομάδα ο Ζέλιμιρ Ομπράντοβιτς. Με τον Παναθηναϊκό να πηγαίνει τρένο σε Ελλάδα και Ευρώπη, ο
«Ζοτς» δείχνει πως γνωρίζει να αξιοποιήσει όλο το ρόστερ της ομάδας του. Είναι ενδεικτικό ότι ακόμα και ο… ρόμποκοπ των προηγούμενων σεζόν, ο Δημήτρης Διαμαντίδης, παίζει σε αρκετούς αγώνες γύρω στα 20-25 λεπτά. Αξίζει μια ματιά στα στατιστικά του εκτός έδρας αγώνα που έδωσαν οι «πράσινοι» με αντίπαλο τον Κολοσσό Ρόδου. Στο συγκεκριμένο ματς, όλοι οι παίκτες του Παναθηναϊκού είχαν χρόνο συμμετοχής κάτω από 20 λεπτά. Έτσι, έπαιξε ολόκληρη η αποστολή και οι παίκτες επέστρεψαν στην Αθήνα με χαμόγελα και κολακευτικά σχόλια για την τακτική του Ομπράντοβιτς. Ακόμα και στον αγώνα με τη Ρεάλ, η οποία δυσκόλεψε αφάνταστα το «τριφύλλι», ο σέρβος κόουτς άφησε τον Διαμαντίδη στο παρκέ 33 λεπτά. Κάτι που τα προηγούμενα χρόνια έμοιαζε με θαύμα, διότι ο διεθνής γκαρντ αγωνιζόταν κατά μέσο όρο περίπου 37-38 λεπτά.
«Έχουμε πληρότητα σε όλες τις θέσεις της 5άδας και ο προπονητής φροντίζει να κρατάει ζεστούς τους παίκτες», σχολίαζε στέλεχος της ΚΑΕ Παναθηναϊκός.


Σχολιάστε εδώ