Προς ρήξη οδεύουν Alpha και Ζαχαρέα

Είχε μάλιστα κάνει, όπως πληροφορούμαστε, γνωστή τη δυσαρέσκειά του για ένα τέτοιο ενδεχόμενο, όμως η παρουσιάστρια επέλεξε να εμφανιστεί στο ριάλιτι της Τατιάνας Στεφανίδου. Όλα όμως θα εξαρτηθούν από το αν θα δεχθεί η Μ. Ζαχαρέα να παρουσιάσει, από αύριο, το νέο δελτίο ειδήσεων που σχεδιάζει ο Βασίλης Χιώτης, με γρήγορες ειδήσεις, σύντομα σχόλια και παράθυρα χωρίς αντιπαραθέσεις.

Η κρίση αυτή δεν είναι κεραυνός εν αιθρία, καθώς από το καλοκαίρι, από την εποχή του σχεδιασμού της συμπαρουσίασης με την Έ. Στάη, τίποτα δεν ήταν σταθερό, ενώ μετά το τηλεοπτικό διαζύγιο των δύο παρουσιαστριών επιχειρήθηκε να αποδοθούν ευθύνες σε τρίτους.

Το «Π» σε ανύποπτο χρόνο, λίγο μετά την αποχώρηση της Στάη από το δελτίο, σημείωνε, στις 16 Σεπτεμβρίου, πως «η Μ. Ζαχαρέα έχει οργανώσει τις άμυνές της και όλο το προηγούμενο 15ήμερο παρουσίασε το δελτίο με τον δικό της τρόπο» και προσέθετε «Όμως δεν είναι βέβαιο αν θα μείνει κι εκείνη στο κανάλι ως το τέλος Οκτωβρίου!». Φαίνεται πως οι εξελίξεις καθυστέρησαν έναν μήνα, κυρίως εξαιτίας της απομάκρυνσης Φιδετζή, οπότε και ανατράπηκαν οι ισορροπίες. Το πρόβλημα για τον Alpha ήταν και είναι τα χαμηλά ποσοστά του δελτίου, παρά τους αλλεπάλληλους πειραματισμούς. Αυτά προκάλεσαν πολλούς εκνευρισμούς σε όλη την ομάδα των ειδήσεων, σε τέτοιο σημείο που να ακούγεται πως και ο Ν. Κακαουνάκης εκνευρίστηκε κάποια στιγμή με τη φίλη του, παρουσιάστρια του δελτίου. Όμως κανείς δεν θέλει μια ακόμη αποχώρηση, και δη της Μ. Ζαχαρέα, κάτι που ενδεχομένως να αλλάξει και τις πολιτικές ισορροπίες του καναλιού.

Αν τελικώς η Μ. Ζαχαρέα αποχωρήσει από το κανάλι, εκτιμάται πως θα δοκιμάσει την τύχη της στον ΑΝΤ1, με τον οποίο κατά καιρούς είχε επαφές, ίσως ως σχολιάστρια δίπλα στον Ν. Ευαγγελάτο. Η φημολογία περί καθόδου στο Alter, δίπλα στον Ν. Χατζηνικολάου, διαψεύδεται, τουλάχιστον από την ιδιοκτησία του καναλιού. Τη θέση της στον Alpha ίσως πάρει η Έλλη Στάη, αν αποδεχθεί, όπως λένε στο κανάλι, τη μορφή του νέου δελτίου. Αλλιώς θα αναζητηθεί άλλο πρόσωπο. Τέλος, σημειώνεται πως με αγωνία όλοι στον Alpha περιμένουν τον σχολιασμό της συνέντευξης Ζαχαρέα στη Στεφανίδου από τον Λάκη Λαζόπουλο, την επόμενη Τρίτη.


Σχολιάστε εδώ