Το… κοκτέιλ του Βαγγέλη!

Οι παριστάμενοι χειροκρότησαν θερμά τον Βενιζέλο, εκφράζοντας την πρόθεσή τους να συνεχίσουν να τον στηρίζουν στην πολιτική του διαδρομή.

Ο Βενιζέλος τούς ευχαρίστησε για τη συμμετοχή τους στον αγώνα του. Ιδιαίτερη αναφορά έκανε στους δύο παριστάμενους βουλευτές Βασίλη Γερανίδη και Εύα Καϊλή και στους γραμματείς της ΝΕ Β΄ Θεσσαλονίκης Κώστα Χαραλαμπίδη και της Περιφερειακής Νίκο Κριθαρίδη.

Σε ό,τι αφορά στις προθέσεις του για το μέλλον, ο θεσσαλονικιός πολιτικός μίλησε για «ρεύμα ιδεών, δίχως οργανωτική διάσταση», ενώ εξέφρασε την αλληλεγγύη του προς τον Γιώργο Παπανδρέου στη μάχη του κατά των μεγάλων συμφερόντων, υπογραμμίζοντας ότι «τα συμφέροντα εμένα πολέμησαν»!

Η κοσμοσυρροή ήταν τέτοια που δεν κατάφερα να… φωτογραφήσω όλους τους παριστάμενους. Ξεχώρισα ωστόσο τους δημάρχους Δανιηλίδη, Θ. Παπαδόπουλο, Γκουστίλη, τους νομαρχιακούς συμβούλους Γιαννόπουλο, Τούρτα, Γιαννακίδου, τους δημοτικούς συμβούλους Θεσσαλονίκης Τσαρούχα, Λειψιστινού, Αβραμόπουλο, τον Λευτέρη Τζιόλα, τη Μάρα Τοπαρλάκη και αρκετά γνωστά κομματικά στελέχη.

Ο Άκης δεν πήγε στο κοκτέιλ του Βενιζέλου. Εκπροσωπήθηκε όμως από τους δύο επικεφαλής του πολιτικού του γραφείου (Παστιάδης και Κεντερελίδης), καθώς και από τους Γιαννόπουλο, Κριθαρίδη, Δανιηλίδη, που βρέθηκαν εκεί ως επικεφαλής των υποστηρικτών του θεσσαλονικιού πολιτικού, από το συνδικαλιστικό, τον κομματικό μηχανισμό και την αυτοδιοίκηση αντίστοιχα.


Σχολιάστε εδώ