Πατρινά και… άλλα

Περί λαϊκής Δεξιάς
Θυμάστε τον πρόεδρο της ομοσπονδίας φορτηγατζήδων, τον Θανάση Κάκο, τον δεξιό συνδικαλιστή και αστέρα των τοπικών τηλεοπτικών καναλιών.
Οι γνωρίζοντες μού είπαν πως ζήταγε επί τριάμισι χρόνια να δει τον τότε αρμόδιο υπουργό Συγκοινωνιών τον κ. Μιχάλη Λιάπη. Όμως αυτός, ως γνήσιο πριγκιπόπουλο, δεν καταδέχτηκε να δει τον εκ του Βάλτου ορμώμενο συνδικαλιστή. Έτσι τον έστειλε στην αγκαλιά του Καρατζαφέρη. Όταν λοιπόν ρώταγαν οι ψηφοφόροι τον υποψήφιο βουλευτή του ΛΑΟΣ πώς και γιατί έφυγε από το μαντρί της ΝΔ εκείνος απαντούσε: Εάν ο Λιάπης είναι ξάδελφος του πρωθυπουργού, τότε εγώ είμαι εγγονός του Μάρκου Μπότσαρη. Πού πήγαν τα περί λαϊκής Δεξιάς, κύριε Λιάπη μου;

Παραπληροφόρηση…
Θεέ μου συγχώρα με
Δεσπότη μου, πόσοι παρακολούθησαν το επιστημονικό συνέδριο των μεταπτυχιακών της Θεολογικής Σχολής Αθηνών, που έγινε το Σαββατοκύριακο στην Αχαγιά;
Αν δεν ήταν και ο παπα-Ερμόλαος με τις γυναίκες του, τις ψυχοπονιάρες του φιλόπτωχου, θα ήταν ανεπανάληπτο φιάσκο.
Αλήθεια όμως, γιατί είπες από την ωραία πύλη του Άγιου Ανδρέα ότι είχε μοναδική επιτυχία; Λένε και οι δεσποτάδες ανακρίβειες στον λαό;

«Μαύρο» καρφί
Κύριε Αβραμόπουλε, στη Ρηγίλλης σάς καρφώνουν ότι προκαλείτε έξοδα στην οργάνωση που ποτέ δεν υπήρχαν. Κατήγγειλαν για παράδειγμα ότι δώσατε «μαύρα» 1.300 ευρώ σε κάποιον για υπηρεσίες Τύπου.
Μπορείτε να μας πείτε αυτός που τα τσέπωσε τι δουλειά πρόσφερε στις εκλογές στην οργάνωση.
Μέχρι σήμερα ξέραμε ότι στα κόμματα μόνο εθελοντικά δουλεύουν τα στελέχη και οι φίλοι. Άλλαξε κάτι; Τώρα που γίνατε κυβέρνηση έχετε τόσα έσοδα που σας περισσεύουν; Εάν έχετε, τότε να έρθουμε και εμείς στο pay-roll.

Βρήκε ίχνη
Ακόμα και το πιο ξεδιάντροπο ψεύδος αφήνει πίσω του ίχνη, αφού ο διαψεύδων μοιάζει κατηγορούμενος που απολογείται και δεν είναι απόλυτα πιστευτός. Αυτό είναι το συμπέρασμα των ανθρώπων του Νίκου Νικολόπουλου σήμερα, δύο μήνες μετά τις εκλογές. Έγκυρες πηγές μού μετέφεραν ότι ίδια ήταν και τα σχόλια στου Μαξίμου για τον πόλεμο λάσπης που δέχτηκε στις τελευταίες εκλογές από συνυποψηφίους του ο Νίκος Νικολόπουλος, ο μαχητικός και παντός καιρού πολιτικός.
Με νόημα λοιπόν έλεγε άνθρωπος που ξέρει ότι ήδη αποκαλύφθηκε ο ιθύνων νους, αφού άφησε πίσω του ίχνη… Ο Νικολόπουλος λοιπόν πήρε το πράσινο φως από ψηλά και κατέφυγε στη Δικαιοσύνη και στις αρμόδιες Ανεξάρτητες Αρχές.

Αμαρτίες γονέων των βουλευτών…
Απορούσαν αν μιλάνε μεταξύ τους ο πατέρας με τον γιο του εκεί στη Ρηγίλλης, όταν με έκπληξη διάβασαν το άρθρο του Βασίλη Μπεκίρη στην «Πελοπόννησο». Τους κάρφωσε ευθέως τους υπουργούς της κυβέρνησης ο τέως συνάδελφός τους, ενώ το συμπέρασμα του κυρ-Βασίλη είναι ότι: «Δεν υπάρχει ούτε ένας στη Νέα Δημοκρατία για να προβάλει τα έργα». Έμαθα λοιπόν ότι ήταν «θανατηφόρα» τα σχόλια στους διαδρόμους. Ξέρουμε, έλεγαν, ότι καμαρώνει σαν «γύφτικο σκερπάνι» αλλά στην ουσία «ποτέ δεν τόλμησε ο γιόκας του να σταθεί δημόσια απέναντι σε βουλευτή του ΠΑΣΟΚ, για να στηρίξει επικοινωνιακά το έργο της κυβέρνησης στον νόμο Αχαΐας». Αμαρτίες γονέων παιδεύουσι τέκνα.


Σχολιάστε εδώ