Πατρινά και… άλλα

Και η φαγωμάρα καλά κρατεί. Μιλάω για τα εσωκομματικά της Νέας Δημοκρατίας στον νομό. Μα καλά ποιος κάνει κουμάντο; Τι θέλουν κάποιοι, να διαλύσουν εντελώς το μαγαζί; Πώς τους ήρθε να τα βάλουν με τον Καρβέλη; Και τελικώς ποιοι αποφασίζουν για τις αλλαγές στον χώρο της Υγείας, κ. Αβραμόπουλε;

Για να μη λέμε πολλά. Έφτασε στο Μαξίμου το αίτημα να γίνει ΠΕΣΥάρχης ο Βούλης. Ναι! Είναι και σωστό και δίκαιο. Μια ζωή ο Μαυρομάτης αγωνίζεται για τη Νέα Δημοκρατία και μια ζωή είναι… στην απέξω. Κάποτε πρέπει τα κόμματα να επιβραβεύουν τις προσπάθειες των στελεχών τους.

Και σήμερα ο Θρασύβουλος έχει και τα προσόντα και τις ικανότητες που χρειάζονται. Μπορεί πολύ καλύτερα από οποιονδήποτε μάνατζερ να πάρει την υπόθεση στα χέρια του και να κάνει έργο. Έργο για την κοινωνία και τους πολίτες της Περιφέρειας. Το δικαιούται και εάν και αυτήν τη φορά τον αδικήσουν, τότε οι κομματικοί παράγοντες δεν θα έχουν μούτρα να ζητήσουν από τους Αχαιούς περισσότερα απ’ όσα σήμερα τους δίνουν.

Πάντως, ο Ζαγορίτης φαίνεται να επιθυμεί διακαώς την αξιοποίηση του Θρασύβουλου. Αλλά και πολλοί από το Μέγαρο Μαξίμου… Αναμένουμε να δούμε τη συμπεριφορά της ΝΟΔΕ. Τώρα, θα μου πείτε, πότε έμαθαν αυτοί την ανθρωπογεωγραφία της τοπικής κοινωνίας;

Τι απέγινε με εκείνον τον φωστήρα που ήθελε να κηρυχθεί η Πάτρα πυρόπληκτη και έβριζε τον κυβερνητικό εκπρόσωπο; Αυτό που μάθαμε είναι ότι ο πρόεδρος της ΝΟΔΕ επισκέφτηκε το γραφείο του γενικού διευθυντή της Νέας Δημοκρατίας, Μενέλαου Δασκαλάκη, ο οποίος μάλιστα του έδειξε και το σχετικό δημοσίευμα του «Π» της προηγούμενης Κυριακής. Τα είπαν και τα συμφώνησαν. Ο Αβραμόπουλος υποστήριξε ότι ο εν λόγω κύριος δεν είναι καν στέλεχος της Νέας Δημοκρατίας και ως εκ τούτου δεν μπορούν να τον διαγράψουν από κάπου. Με λίγα λόγια το θέμα φαίνεται ότι έκλεισε μέχρι να προβεί σε νέες δηλώσεις ο εξ Εμπορικού Επιμελητηρίου προερχόμενος κ. Τάδε!


Σχολιάστε εδώ