Διάδρομοι και Ψίθυροι

4Motor Oil: Φιγουράρει στις επιλογές αρκετών εταιρειών και μεμονωμένων αναλυτών. Όλοι τους ποντάρουν στο ότι το τρίμηνό της θα είναι έκπληξη σε σχέση με το αντίστοιχο περυσινό.
4Coca Cola 3E: Ανάλογη εικόνα (ενισχυμένα μεγέθη σε ετήσια βάση για το τρίμηνο που τελείωσε) και ωραιότατες εκτιμήσεις από τους ειδικούς.
4ΤΕΡΝΑ Ενεργειακή: Αποτελεί ενδιαφέρουσα υπόθεση ως προς τη σύγκρισή της με τις επιδόσεις που θα έχουν τις προσεχείς ημέρες τα λοιπά «ενεργειακά» χαρτιά. Να δούμε και πώς θα αντιδράσει όταν περάσει η φούρια της εισαγωγής.
4Alapis: Την πιστεύει πολύς κόσμος. Και θεσμικοί, όπως φάνηκε από τη διάθεση του τελευταίου πακέτου μετοχών της. Μένει να δούμε πότε θα δικαιολογήσει πλήρως τις εκτιμήσεις των πολλών και σε ποιο εύρος.
4ΑΓΕΤ Ηρακλής: Μεσοβδόμαδα έφτασε και κάτω από την τιμή στην οποία αγόρασαν φέτος οι Ελβετοί της Lafarge το πακέτο από την Εθνική Τράπεζα. Οπότε;
4Aegean Airlines: Κι εδώ ισχύει το ίδιο με την ΑΓΕΤ. Η μετοχή έφτασε να ανοίξει την Πέμπτη χαμηλότερα και από τα 7 ευρώ, την ώρα που στη δημόσια εγγραφή είχε 7,60. Οπότε;


Σχολιάστε εδώ