Oasis για τον Γιαννίκο

Με 4 ραδιοφωνικούς σταθμούς πλέον και ο Κώστας Γιαννίκος. Πριν από λίγες ημέρες απέκτησε και τον Oasis, ανεβάζοντας και άλλο την ένταση του ανταγωνισμού στον χώρο του ραδιοφώνου, αφού πλέον έχοντας άλλους τρεις σταθμούς (John Greek Αθήνας και Θεσσαλονίκης, Captain Jack) μπορεί να αναδιατάξει τις δυνάμεις του και να χρησιμοποιήσει έναν εξ αυτών για τη δημιουργία ενός ραδιοφωνικού σταθμού αφιερωμένου στο έντεχνο τραγούδι απέναντι σε Μελωδία (συγκρότημα Αλαφούζου) και Δίεση (Όμιλος Βαρδινογιάννη). Η ακροαματικότητα του Oasis είναι ικανοποιητική, καθώς έχει 3,3% το τελευταίο τρίμηνο (9/7 – 14/10). Συνολικά ο Όμιλος Γιαννίκου με 4 σταθμούς ελέγχει το 8,6% της συνολικής ακροαματικότητας την ίδια περίοδο (John Greek 3,9%, Captain Jack 1,4%). Τα κέρδη προ φόρων του σταθμού το 2006 είναι ισχνά, στα 1.817 ευρώ, και ο κύκλος εργασιών στα 483.815 ευρώ, με συνολικές ζημίες 254.651 ευρώ.

Τέλος, όσον αφορά τις δραστηριότητες του Κ. Γιαννίκου στο θέατρο, νέο διοικητικό συμβούλιο εξελέγη στην Ελληνική Θεαμάτων. Πρόεδρος και διευθύνων σύμβουλος ο Κώστας Γιαννίκος, η Αρχοντούλα Παπαναγιώτου αντιπρόεδρος και μέλη οι Παναγιώτα Γιαννίκου, Στέφανος Αναστασιάδης και Αναστάσιος Καραγεώργος.

Στόχος και η Θεσσαλονίκη

Επόμενη αγορά η Θεσσαλονίκη. Οι ισχυροί της Αθήνας ψάχνουν διόδους ανόδου στη Θεσσαλονίκη, για να φτιάξουν τους ραδιοφωνικούς ομίλους τους (1 ενημερωτικός + 5 μη ενημερωτικοί). Στην πόλη ο Όμιλος ANTENNA έχει ήδη δύο σταθμούς (ΑΝΤΕΝΝΑ Θεσσαλονίκης, Ρυθμός), η
SBS έναν, τον Λάμψη Θεσσαλονίκης, και ο Κ. Γιαννίκος έναν, ενώ σταθμό αναζητάει και ο Νίκος Χατζηνικολάου. Εν αναμονή λοιπόν των εξελίξεων, την ίδια ώρα που ο Αντώνης Κανάκης από τους ΑΜΑΝ έφτιαξε τον Imagine 89,7 FM.


Σχολιάστε εδώ