Πατρινά και… άλλα

>> Με λίγα λόγια, κάποιοι ισχυρίζονται ότι υπάρχουν πολλοί που έχουν μείνει «άστεγοι». Γιατί τρεις βουλευτές του νομού έμειναν εκτός Κοινοβουλίου: Σπήλιος Σπηλιωτόπουλος (ως γνωστόν, δήλωσε πριν τις εκλογές ότι αποχωρεί από την πολιτική) Νίκος Νικολόπουλος και Θεόφιλος Βασιλείου. Όλα αυτά τα στελέχη των τριών πολιτικών γραφείων συνωστίζονται στο περιβάλλον του κ. Γιοβάνη, ο οποίος μάλιστα γνωρίζει καλά το παιχνίδι και έχει αρχίσει να τους ομαδοποιεί.

>> Αν καταλαβαίνω καλά, ο πρώην πρόεδρος της ΝΟΔΕ προσανατολίζεται να εκτεθεί και πάλι. Μπορεί στον δήμο αλλά, ακόμα καλύτερα, και στη λίστα για το εθνικό Κοινοβούλιο.

>> Μα, θα πείτε, τι θα απολογηθεί στον επιστήθιο φίλο του κ. Νικολόπουλο; Το καταλαβαίνουμε, αλλά ξέρετε στην πολιτική τα πράγματα είναι πολύ διαφορετικά και κανένας δεν ξέρει ποιος και πότε θα κάνει την κίνηση, αλλά και την έκπληξη.

>> Και στο ΠΑΣΟΚ τι γίνεται; Κανένας δεν είναι σε θέση να προεξοφλήσει το μέλλον των βενιζελικών… Πάντως όλη η Τριταία είναι αναστατωμένη από την απόφαση ορισμένων να εγκαταλείψουν τον Γιώργο. Μάλιστα λένε ότι ψήφισαν Παπανδρέου ακόμα και όταν έκαναν κάποιες επιλογές τοπικών βουλευτών. Και αυτό δεν θέλουν να αλλάξει.

>> Και πώς να αλλάξει άλλωστε; Είναι δυνατόν σε μια περιοχή όπου γεννήθηκε ο Γεώργιος Παπανδρέου και πολιτεύτηκε για πρώτη φορά ο Ανδρέας να υπάρχουν, έστω και λίγοι, που να θέλουν κάποιον άλλον για αρχηγό;

>> Τώρα θα μου πείτε, τι έγινε με τον Σημίτη; Ε, έκαναν την καρδιά τους πέτρα και υπομονή… Μπόρα ήταν και πέρασε!

>> Αλήθεια, έχει διάθεση ο κ. Φλωράτος να διευκολύνει τη Νέα Δημοκρατία; Δηλαδή έχει, ναι ή όχι, την πρόθεση να ανακοινώσει την αποχώρησή του από την ενεργό δράση, ώστε η Ρηγίλλης να δώσει πράσινο φως σε κάποιο νέο πρόσωπο;

>> Γιατί εξ όσων γνωρίζω όλοι οι τοπικοί παράγοντες αυτό περιμένουν. Να πάρουν σειρά. Τους το χρωστάει άλλωστε ο δήμαρχος!

>> Μα καλά, περιμένει κανείς να λυθεί το πρόβλημα με τους λαθρομετανάστες; Μιλάμε για μια ιστορία δεκαετίας, την οποία ουδείς είχε το σθένος να αγγίξει μέχρι σήμερα. Ποιος λοιπόν πιστεύει ότι έφτασε η ώρα να δοθεί λύση; Και να είστε βέβαιοι ότι έτσι θα πάει το πράγμα… Στην καθυστέρηση!


Σχολιάστε εδώ