Τέλειωσαν τα ψέματα στον ΠΑΟΚ και έρχονται σημαντικές αλλαγές

Για τον πρόεδρο της ΠΑΕ, βέβαια, δεν τίθεται ζήτημα για απομάκρυνση των Βασίλη Λάκη και Ζήση Βρύζα, όπως απαίτησαν κάποιοι από τους συνδεσμίτες, αλλά σύμφωνα με όσα είπε στους συνεργάτες του «είναι επιτακτική ανάγκη να αλλάξουν πολλά στο έμψυχο δυναμικό της ομάδας, για να μπορέσουμε να φτιάξουμε ομάδα».

Ο Ζαγοράκης ζήτησε βοήθεια από τον Φερνάντο Σάντος για παίκτες από την Πορτογαλία. Κυρίως νεαρούς, όπως ήταν οι Πάουλο Ασουνσάο και Μπρούνο Άλβες που ήρθαν δανεικοί από την Πόρτο και έκαναν τη διαφορά για την ΑΕΚ στην πιο δύσκολη περίοδο για τον Σάντος. Από κει και πέρα, στο μυαλό του Ζαγοράκη υπάρχει πλέον η σκέψη να πουλήσει τον Ντάνι Φερνάντεζ, καθώς ο πορτογάλος τερματοφύλακας έχει αρχίσει να κουράζει με την γκρίνια του, ενώ παράλληλα η απόδοσή του δεν συγκρίνεται με την εικόνα του τα προηγούμενα χρόνια.

Αλλαγές, όμως, θα υπάρξουν και σε άλλα επίπεδα. Ο Ζαγοράκης προσδοκά στην είσοδο κάποιου επενδυτή και, σύμφωνα με όσα διαδίδουν οι συνεργάτες του, μόλις ολοκληρωθεί η διαδικασία με τις ρυθμίσεις «όλα θα δρομολογηθούν με τον καλύτερο τρόπο».

Για τον Ζαγοράκη η επιστροφή του ΠΑΟΚ σε πρωταγωνιστικό ρόλο αποτελεί πλέον ζήτημα τιμής. Όπως λέει στενός συνεργάτης του, «δεν γίνεται για τον άνθρωπο που σήκωσε το Euro να ηγείται μιας ομάδας που παρουσιάζει θέαμα ανάλογο με αυτό που είδαμε στο Χαριλάου και πληγωθήκαμε».


Σχολιάστε εδώ