Στο Ιβανώφειο την Τετάρτη ο Γιώργος

Το Παλέ ήταν κλεισμένο, καθώς η ομάδα μπάσκετ του Άρη είχε διεθνή αγώνα. Αγχώθηκαν και ζήτησαν να κλείσουν τον χώρο για την επομένη, αλλά και αυτό δεν έγινε δυνατόν, καθώς ήταν κλεισμένο από την ΚΝΕ.

Το δίλημμά τους να καταφύγουν στο Βελλίδειο ή στο Ιβανώφειο έπαψε να υφίσταται, όταν πληροφορήθηκαν πως λόγω της «ΦΙΛΟΞΕΝΙΑ» το Βελλίδειο δεν ήταν διαθέσιμο.

Έτσι, την Τετάρτη 31 του μήνα και ώρα 7 μ.μ., ο Γιώργος Παπανδρέου θα μιλήσει σε ανοιχτή συγκέντρωση υποστηρικτών του στο Ιβανώφειο αθλητικό κέντρο, χωρητικότητας 4.000 περίπου καθημένων (3.000 στις κερκίδες και 1.000 σε καρέκλες που θα τοποθετηθούν στην πίστα).

= Οι υποστηρικτές του Βαγγέλη Βενιζέλου θα έχουν τη δυνατότητα να δουν και να ακούσουν τον υποψήφιο πρόεδρο του ΠΑΣΟΚ τη μεθερχόμενη Πέμπτη, 9 Νοεμβρίου, στο Παλέ ντε Σπορ, όπου θα πραγματοποιηθεί η τελευταία προεκλογική του συγκέντρωση εν όψει της αναμέτρησης της 11ης Νοεμβρίου. Οι άνθρωποι του Βενιζέλου θεωρούν πολύ σημαντική τη συγκέντρωση στη Θεσσαλονίκη, καθώς με αυτή θα κλείσει ο κύκλος της εκστρατείας του εκλεκτού τους, η οποία εξελίχτηκε σε συγκεντρώσεις σε μικρότερους κλειστούς χώρους, σε διάφορες περιοχές της χώρας.

Γι’ αυτό και αποδίδουν ιδιαίτερη σημασία στην οργανωτική της επιτυχία, προσκαλώντας οπαδούς και από τους γύρω νομούς.

— Από τη δική του πλευρά ο Κώστας Σκανδαλίδης θα επισκεφτεί τη Θεσσαλονίκη αύριο Δευτέρα. Στις 6.30 θα συναντηθεί στα γραφεία του ΠΑΣΟΚ με τα μέλη της Νομαρχιακής και της Περιφερειακής Επιτροπής, ενώ στις 8 μ.μ. θα μιλήσει στην αίθουσα της αποθήκης Β΄ του λιμανιού.


Σχολιάστε εδώ