Ραδιοτηλεοπτικά…

Και τα πρόστιμα πέφτουν σαν τη βροχή! Αυτήν τη φορά το ΕΣΡ «τιμώρησε» τον ραδιοφωνικό σταθμό Τύπος του νομού Ημαθίας με πρόστιμο ύψους 3.000 ευρώ.

***

«Μαϊντανός» κοντεύει να γίνει ο Στράτος Τζώρτζογλου. Και πού δεν τον είδαμε, στη δημοτική τηλεόραση, στο TV Μακεδονία, παντού. Επίσης τον ακούσαμε και στην εκπομπή της Ραλλιώς Λεπίδου, στο ραδιόφωνο της ΔΕΘ 104,9 FM.

***

Τι έγινε με το «κύκλωμα» της 4Ε που έπεσε την περασμένη Πέμπτη, την ώρα που ήταν να δώσει εικόνα σε άλλα κανάλια;

***

Συγχαρητήρια, συγχαρητήρια, η Δημοτική Τηλεόραση Θεσσαλονίκης μετέχει στις μετρήσεις της AGB. Να ανοίξουμε και σαμπάνια!

***

Να ζήσουν. Οι ευχές μας για βίον ανθόσπαρτον στη συνάδελφο Άννα Ομηρίδου της ΕΤ3, που παντρεύτηκε πριν από λίγες ημέρες τον καλό της.

***

Ακόμη ένα ζευγάρι ανέβηκε… τα σκαλιά… του δημαρχείου! Ο ραδιοφωνικός παραγωγός και dj Χρήστος Τεκερίδης τέλεσε πολιτικό γάμο με τη συμβία του Δέσποινα Στάικου. Με το καλό και ο θρησκευτικός γάμος!

***

Πολύ μεγάλη επιτυχία φαίνεται έχει η κ. Μαίρη Πετκάκη με τις δημιουργίες και τις κατασκευές που παρουσιάζει στην πρωινή ενημερωτική εκπομπή της ΕΤ3. Γιατί το λέμε αυτό; Μα γιατί είδαμε φέτος παρόμοιες στήλες σε όλες τις εκπομπές των μεγάλων αθηναϊκών καναλιών!

***

Το διαβάσαμε στην τοπική εφημερίδα «Χρονόμετρο» και σας το παραθέτουμε αυτούσιο: «Το καταπληκτικό με την ελληνική τηλεόραση δεν είναι όλα αυτά τα απίθανα που λέγονται και γίνονται, αλλά το ότι υπάρχει ακόμη κοινό που κάθεται και τα παρακολουθεί! Σε λίγα χρόνια οι τηλεθεατές της χώρας μας

θα αποτελούν ένα νέο είδος, homo teleopticus, που χωρίς αμφιβολία θα πρέπει να παρουσιάζουν κοινά στοιχεία με όσους έχουν υποστεί λοβοτομή. Εκτός βέβαια και αν προλάβει η ίδια η τηλεόραση και ασχοληθεί με τη μελέτη και την ανάδειξη αυτού του ιδιαίτερου είδους ανθρώπων και προτείνει τρόπο θεραπείας».

***

Ίδιες πάνω κάτω είναι οι εφημερίδες «Άνω Κάτω Μακεδονική», που πωλείται στα περίπτερα, και «Σήμερα στη Θεσσαλονίκη», που διανέμεται δωρεάν. Είναι αδελφάκια οι δύο εφημερίδες, αφού έχουν τον ίδιο εκδότη. Αν έμοιαζαν λίγο λιγότερο θα ήταν ακόμη καλύτερα. Όπως και στην εφημερίδα «Σήμερα στη Θεσσαλονίκη» έτσι και στην «Άνω Κάτω Μακεδονική», η κοσμική στήλη είναι η καλύτερη με διαφορά!


Σχολιάστε εδώ