Πατρινά και… άλλα

Πλέον οι δύο μεγάλες εφημερίδες της Πάτρας έχουν ουσιαστικά τοποθετηθεί υπέρ του ενός ή του άλλου υποψηφίου. Η «Ημέρα» είναι φανατικά στο πλευρό του Βενιζέλου και η «Πελοπόννησος» διακριτικά στηρίζει τον Παπανδρέου, αφού υπάρχουν, ως γνωστόν, οικογενειακοί δεσμοί…

Θαύμα, θαύμα! Σύγκλιση των Φούρα και Κατσικόπουλου! Τελικά και οι δύο θα στηρίξουν Γιώργο. Και μάλιστα φανερά. Γιατί ο Φούρας είχε παράπονα από τον Γιώργο στο παρελθόν. Όμως λόγω του ότι είναι κολλητός φίλος του Λαλιώτη δεν θα μπορούσε να πράξει διαφορετικά. Αλήθεια, ο Θάνος Μικρούτσικος ποιον στηρίζει;

Μια γυναίκα είναι πολύ πιθανόν να προωθηθεί προκειμένου να αντικαταστήσει τον Φλωράτο. Η Λένα Καλετζιώτη. Οι πληροφορίες μας επιμένουν ότι η ηγετική ομάδα της Ρηγίλλης έχει εξετάσει κάθε πιθανή λύση και φαίνεται να καταλήγει στην Καλετζιώτη. Και αυτό γιατί υπήρχε η επιθυμία να αξιοποιηθεί σε κάποια θέση, αλλά επειδή αυτό δεν κατέστη δυνατόν η σκέψη είναι να αξιοποιηθεί ως μέλλουσα υποψήφια δήμαρχος Πατρέων.

Οι ίδιες πηγές σημειώνουν ότι η Καλετζιώτη διατηρεί σοβαρούς πολιτικούς δεσμούς τόσο με στελέχη της Ρηγίλλης όσο και με στελέχη του Μεγάρου Μαξίμου. Μάλιστα, οι απόψεις συγκλίνουν στο ότι η πατρινή πολιτικός χαίρει της εμπιστοσύνης και των δύο πλευρών. Περιμένουμε.

Φυσικά υπάρχει και η περίπτωση του Θεόδωρου Γιοβάνη. Το λέμε αυτό γιατί, παρότι ο πρώην πρόεδρος του δημοτικού συμβουλίου έχει ταυτιστεί με τον βουλευτή Νίκο Νικολόπουλο, επιχειρεί να απογαλακτισθεί, ώστε να αξιοποιηθεί και σε άλλους τομείς.


Σχολιάστε εδώ