Λύσεις από τον Αγαδάκο

Πιστεύει ο Γκόρντον Χέρμπερτ στις ικανότητες του Χάνο Μότολα, αλλά ο φινλανδός σέντερ εξακολουθεί να ψάχνει τον καλό εαυτό του, με συνέπεια ο Άρης να παρουσιάζει κενά κάτω από τα καλάθια. Από μόνη της η εξαιρετική απόδοση του Τζερεμάια Μάσεϊ δεν αρκεί στους «κίτρινους» για να επιτύχουν τους ιδιαίτερα υψηλούς στόχους τους.

Ο καναδός προπονητής του Άρη, ωστόσο, θεωρεί ότι ο Λάζαρος Αγαδάκος μπορεί να δώσει τις λύσεις που χρειάζεται η ομάδα, έως ότου αποκτήσει το κοινοτικό διαβατήριο ο Μάσεϊ, ώστε να ενσωματωθεί πλήρως στην ομάδα και ο Ρέισον Τέρι. Ο τελευταίος αγωνίζεται προσωρινά μόνο στην Ευρωλίγκα, αλλά παρά, την αδιαμφισβήτητη ποιότητά του κόντρα στη Μάλαγα, έδειξε ότι χρειάζεται αυξημένο χρόνο συμμετοχής, ώστε να δέσει με τους συμπαίκτες του. «Δουλεύουμε με διαφορετική ομάδα στην Ελλάδα και άλλη στην Ευρωλίγκα», σχολίαζε ο Χέρμπερτ, για να δείξει την έλλειψη συνοχής που εμφάνισε ο Άρης απέναντι στην ισπανική ομάδα.

«Ευτυχώς, ο Λάζαρος βοηθά σημαντικά σε άμυνα και επίθεση και μας προσφέρει λύσεις εκεί που πονάμε», υποστηρίζει ο προπονητής του Άρη, που χρησιμοποιεί τον έλληνα παίκτη ως παράδειγμα προς μίμηση.


Σχολιάστε εδώ