ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΤΖΙΓΚΕΡ ΣΕ ΣΙΟΥΦΑ, ΤΡΑΓΑΚΗ ΓΙΑ ΑΓΟΡΑΣΤΟ

Ο κ. Βαρδινογιάννης απέστειλε επιστολή προς τους κ. Σιούφα και Τραγάκη, την οποία κοινοποίησε και στον κ. Αγοραστό, με την οποία θέτει υπόψη τους τις καταγγελίες που έγιναν στο διοικητικό συμβούλιο της λίγκας για τη συμπεριφορά του βουλευτή στο παιχνίδι Λάρισας – Λεβαδειακού 3-3 την Κυριακή 7 Οκτωβρίου.

Όπως καταγγέλθηκε γραπτώς από τον Λεβαδειακό στη συνεδρίαση του διοικητικού συμβουλίου της Σούπερ Λίγκας την Τετάρτη 17 Οκτωβρίου, ο Κώστας Αγοραστός, στη διάρκεια της συνάντησης Λάρισας – Λεβαδειακού, προέβαινε σε άσεμνες και προκλητικές χειρονομίες, αλλά και φραστικές επιθέσεις, κατά του προέδρου της ομάδας της Βοιωτίας Γιάννη Κομπότη, κάθε φορά που η Λάρισα έβαζε γκολ, ενώ μετά τη λήξη της συνάντησης επιτέθηκε και στον τεχνικό διευθυντή του Λεβαδειακού Δημήτρη Φαράντο.

Όλα αυτά η ΠΑΕ της Λιβαδειάς τα κατήγγειλε γραπτώς στην προηγούμενη συνεδρίαση του ΔΣ της λίγκας. Μετά την καταγγελία αυτή, υπήρξαν και άλλες, προφορικές αυτήν τη φορά, και από άλλες ομάδες για τον ίδιο βουλευτή, που έκαναν λόγο για ανάλογες συμπεριφορές σε παιχνίδια της Λάρισας.

Μείζον θέμα

Κατόπιν αυτών, και αφού το ΔΣ της διοργανώτριας έλαβε υπόψη του τα όσα είπαν οι εκπρόσωποι του Λεβαδειακού και των άλλων ομάδων που προφορικά κατήγγειλαν τον εν λόγω βουλευτή, που είναι και καθηγητής πανεπιστημίου (!), κρίθηκε πως πρόκειται για μείζον θέμα και αποφασίστηκε να σταλεί επιστολή, για να ενημερωθούν οι Δημήτρης Σιούφας και Γιάννης Τραγάκης. Έτσι, ο πρόεδρος της Σούπερ Λίγκας Γιάννης Βαρδινογιάννης απέστειλε την επιστολή προς τον πρόεδρο της Βουλής και τον γενικό γραμματέα της Κοινοβουλευτικής Ομάδας της ΝΔ, η οποία κοινοποιήθηκε και στον ίδιο τον βουλευτή.

Στην επιστολή αναφέρεται πως «το διοικητικό συμβούλιο της Σούπερ Λίγκας δέχθηκε καταγγελίες, αρχικά μία γραπτή και στη συνέχεια προφορικές, για τη συμπεριφορά του βουλευτή Κώστα Αγοραστού». Κατόπιν περιγράφονται οι καταγγελίες, ειδικά αυτή του Λεβαδειακού, που έγινε γραπτώς και η οποία είχε αναγραφεί την επομένη του αγώνα στο σύνολο του Τύπου, χωρίς βεβαίως να αναφέρονται τα ονόματα των ομάδων που κατήγγειλαν τον κ. Αγοραστό.

Η επιστολή καταλήγει: «Μετά από όλα αυτά και επειδή πρόκειται για αρκετά σοβαρό θέμα, που άπτεται της δημοκρατίας, είμαστε υποχρεωμένοι να το θέσουμε υπόψη σας».

Το θέμα είναι πράγματι σοβαρό και άπτεται της δημοκρατίας, μια και μιλάμε για τη συμπεριφορά ενός βουλευτή.

Το ποια θα είναι η αντίδραση των κ. Τραγάκη και Σιούφα θα φανεί, αλλά το σίγουρο είναι πως προστίθεται ένας επιπλέον πονοκέφαλος, μετά τα αντάρτικα κάποιων άλλων βουλευτών, στην κυβερνώσα παράταξη.


Σχολιάστε εδώ