Διάδρομοι και Ψίθυροι

4Μπορεί να πιστεύουν πολλοί πως τα μεγάλα και ουσιαστικά deals έπονται, αυτό όμως δεν σημαίνει πως οι επιχειρηματίες δεν κινούνται και μάλιστα δυναμικά αυτήν την εποχή. Τα όσα έχουν συμβεί τα ξέρουμε όλοι. Το πιο «φρέσκο» νέο έχει να κάνει με την είσοδο ενός εφοπλιστή (Βίκτωρας Ρέστης) στον κλάδο της πληροφορικής, με την ανακοίνωση για απόκτηση του 19,78% της Multirama. Κι έπεται συνέχεια, λένε πολλοί!
4Citigroup – UBS: Οι μεγάλοι οίκοι του εξωτερικού επιμένουν ελληνικά και τραπεζικά! Κοινός τόπος και των δύο η προτίμησή τους στον τίτλο της Eθνικής, την οποία μάλιστα περιλαμβάνουν αμφότεροι στα top picks τους στον ευρωπαϊκό χώρο συνολικά. Αμφότεροι επίσης αυξάνουν την τιμή-στόχο για τη μετοχή. Επιπρόσθετα, ύστερα από κάποιο διάστημα βλέπουμε να επανέρχεται και ο τίτλος της Πειραιώς στις επιλογές της Citigroup.
4Deutsche Bank: Μας έδωσε προβλέψεις και εκτιμήσεις για τις μετοχές Alapis και Νεοχημική. Είναι αυτό που λέγαμε πως ΧΑ δεν είναι μόνο ο 20άρης!
4Υγεία: Έτοιμος ο όμιλος να θέσει σε ισχύ το επενδυτικό του πρόγραμμα. Κι είναι μεγαλεπήβολο…
4Axon: Μπορεί να μας απασχόλησε θετικότατα με τις πρώτες της κινήσεις στην αγορά (και την εντυπωσιακή είσοδό της), φαίνεται πως ήρθε η ώρα να ξαναπρωταγωνιστήσει στους σχεδιασμούς πολλών. Κι ο λόγος τα σενάρια περί μεγαλύτερης αύξησης Μετοχικού Κεφαλαίου. Θα παρακολουθήσουμε, σε κάθε περίπτωση, τα όσα θα συμβούν εφεξής στον τίτλο…


Σχολιάστε εδώ