ψιλά γράμματα

Σημείο αναφοράς αποτελεί ο Λάκης Λαζόπουλος για την ελληνική τηλεόραση και τώρα το ανακαλύπτουν όλοι. Θα θυμούνται βέβαια οι συνάδελφοι που τώρα εκθειάζουν τον δημιουργό πως έκαναν… τουμπεκί ψιλοκομμένο, όταν ο Λ. Λαζόπουλος τα έβαζε με την AGB. Βαρέλι χωρίς πάτο είναι το νέο ριάλιτι του Alpha για τα ταλέντα της τηλεόρασης. Η χυδαιότητα του προγράμματος δεν έχει τέλος. Στις μεγάλες ηλικίες ο Χάρης Ρώμας, με το «Δεληγιάννειο Παρθεναγωγείο, δημιουργεί σχολή.

*** Νέες διαφημίσεις από τους τηλεαστέρες. Ο Γρηγόρης Αρναούτογλου στα Carrefour και ο Η. Μαμαλάκης στον Γερμανό. Την τηλεφωνία των Carrefour διαφήμιζε και η Τ. Στεφανίδου

*** Καλή οργάνωση και ευγενική η φιλοξενία της ΕΡΤ3 και του πρώην (πλέον) πρόεδρου της Δ. Τσάμη στους συντάκτες της Αθήνας, για την παρουσίαση του προγράμματος του καναλιού.

*** Περιοδικά: Δυναμικό το «Αντί» και στην περιοδική και την ιντερνετική του μορφή

*** Σε μορφή εφημερίδας θα κυκλοφορήσει, στις 24 Νοεμβρίου, το ανδρικό περιοδικό «HOMME», με αφορμή τα 60 χρόνια της «Ημερησίας».

*** Γενέθλια για το «ΒΗΜΑgazino» την περασμένη βδομάδα. Έσβησε τα 7 του κεράκια. Πολλές ευχές.

*** Internet: Σε λειτουργία η πύλη του υπουργείου Επικρατείας για τον περιφερειακό Τύπο στη διεύθυνση www.perifereianews.gr

*** Πρόσωπα: Ο Άρης Χατζηστεφάνου ξεκινάει μια εκπομπή με ανατρεπτική ματιά στη διεθνή επικαιρότητα στον ΣΚΑΪ TV, στις 23 Οκτωβρίου, στις 11.00 το βράδυ. Η Έρση Βότση, ανέλαβε και επισήμως τις Διευθύνσεις του Γραφείου Τύπου και Δημόσιων Σχέσεων του Alpha.

*** Δύο προσλήψεις δημοσιογράφων στο γρ. Τύπου του υπουργείου Δικαιοσύνης. Πρόκειται για τη Δήμητρα Σ. Αλεξάκη και τη Σταυρούλα Θ. Ζαφειροπούλου.

*** Η Έλενα Τσιλίκα ανέλαβε τη θέση της υπεύθυνης Τομέων της ΕΔΕΕ.

*** Αποχώρησε από την τηλεόραση του ΣΚΑΪ, ο Άγγελος Καυκάς.

*** Στη «Lifo» νέος εμπορικός διευθυντής ο Τάσος Αργυρός, στο «Ποντίκι» ο Λουκάς Παπανικολάου

*** Εν αναμονή: Την Τετάρτη 31 Οκτωβρίου στις 12.00 απονέμονται τα ετήσια δημοσιογραφικά βραβεία του ΠΣΑΤ. Στις 8 Νοεμβρίου, στο Μέγαρο Μουσικής, το συνέδριο περί των πνευματικών δικαιωμάτων στα ΜΜΕ, από τον Οργανισμό Πνευματικής Ιδιοκτησίας.


Σχολιάστε εδώ