Σε δυσμένεια ο Πανόπουλος

Έντονος είναι ο εκνευρισμός που επικρατεί στη Σούπερ Λίγκα για τον μεγαλομέτοχο της Ξάνθης, Χρήστο Πανόπουλο, με αφορμή τις πρόσφατες ανακοινώσεις για τη διαιτησία. Σε μια εποχή που όλα τα στελέχη της διοργανώτριας προσπαθούν να κρατήσουν χαμηλούς τόνους σε ό,τι σχετίζεται με τη διαιτησία, έρχεται ο Πανόπουλος και ρίχνει προκαταβολικά λάδι στη φωτιά. «Τα ίδια έκανε και πριν από τον αγώνα με τον ΠΑΟΚ και ξεσήκωσε τους πάντες», σχολίαζαν στην οδό
Αστροναυτών.

Το θέμα του Πανόπουλου αναμένεται να απασχολήσει τη Σούπερ Λίγκα στο επόμενο διοικητικό συμβούλιο. Όλοι, άλλωστε, συμφωνούν ότι «πρέπει να σταματήσουν κάποια στιγμή οι παράγοντες, για να μη δίνουμε τροφή στον κόσμο».
Ο Πανόπουλος, πάντως, έχει ξεκαθαρίσει πως δεν πρόκειται να κάνει πίσω. Όπως μεταφέρουν οι συνεργάτες του, «έχει αποδείξει ότι δεν κάνει εκπτώσεις όταν πλήττονται τα συμφέροντα της ομάδας». Η κατάσταση, δηλαδή, θυμίζει ολοένα και περισσότερο την τελευταία περίοδο της ΕΠΑΕ, όταν το αφεντικό της Ξάνθης έβγαζε ανακοίνωση μέρα παρά μέρα σαν τα… μονά ζυγά.


Σχολιάστε εδώ