Ραδιοτηλεοπτικά…

***
Ο STAR FM 97,1 παρουσιάζει σε πανελλήνια πρεμιέρα «Το Φιλί της…Ζωής», τη νέα ταινία της Village Productions.
«Το Φιλί της… Ζωής» είναι µία ερωτική κωμωδία μυστηρίου σε σενάριο και σκηνοθεσία του Νίκου Ζαπατίνα («Εφάπαξ», «Ένας και Ένας), στην οποία πρωταγωνιστούν η Κατερίνα Παπουτσάκη, ο Λαέρτης Μαλκότσης, η Ζέτα Δούκα και ο Θέµος Αναστασιάδης ενώ σε ρόλους έκπληξη εµφανίζονται ο Σάκης Μπουλάς και ο Γιάννης Ζουγανέλης.
Σύσσωμο το καστ της ταινίας μαζί µε τον σκηνοθέτη θα παραστούν στην πανελλήνια πρεμιέρα που διοργανώνεται αύριο από τον STAR FM 97,1 και την Village Films, στις 8 το βράδυ.

***
Είναι Θεσσαλονικιά και κόρη της αξιόλογης ενδυματολόγου Δάφνης Τσακότα. Τη λένε Κατερίνα Τσακότα και ανέλαβε το ενδυματολογικό μέρος της νέας ταινίας της Νία Βαρντάλος στα γυρίσματα που γίνονται στην Ελλάδα. Και εις ανώτερα!

***
Λύθηκε το μυστήριο με τον ΑΝΤ1 97,5, που εδρεύει στην περιοχή Σφαγεία Θεσσαλονίκης. Τα πράγματα παραμένουν ως έχουν. Δεν αλλάζει τίποτα. Απλώς οι πληροφορίες μας λένε ότι η παρέα του ΑΝΤ1 Θεσσαλονίκης αναζητά νέα συχνότητα για να «στεγάσει» εκεί το αδελφάκι του σταθμού, τον μουσικό ραδιοφωνικό σταθμό Μπανάνα. Να θυμίσουμε ότι εκεί που «σύχναζε» ο Μπανάνα εκπέμπει πια ο Ρυθμός.

***
Στην ίδια περιοχή, στα Σφαγεία, στο ανταποκριτικό γραφείο γνωστού τηλεοπτικού σταθμού, ετοιμάζονται αποχωρήσεις. Ο επικεφαλής του τμήματος σκέφτεται να επιστρέψει στην Αθήνα. Ποιος θα είναι ο αντικαταστάτης του; Το πιθανότερο σενάριο φέρει ως επικρατέστερο διάδοχο συνάδελφό του με καταγωγή από την Πέλλα.

***
Μέσα στην… πρωτοτυπία το Πρωινό Κομπλέ του TV Mακεδονία. Παντρεύει ενημέρωση με διασκέδαση, πολιτικές εξελίξεις με χορευτικά ζευγάρια στους ρυθμούς του ταγκό, αθλητικά σχόλια με διεθνείς ειδήσεις και τον νομάρχη Θεσσαλονίκης Παναγιώτη Ψωμιάδη με σενάρια περί δημαρχίας και αριθμολόγους!


Σχολιάστε εδώ