Αύξηση 75 εκατ. ευρώ στην τηλεόραση

¦Κύκλο επαφών με τις εφημερίδες, ξεκινώντας από το «Βήμα», άρχισε, σύμφωνα με πληροφορίες, η νέα ακόλουθος Τύπου της αμερικανικής πρεσβείας Καρόλ Καλίν. Σας θυμίζουμε πως είναι σε εξέλιξη και τα γεύματα εργασίας της ελληνίδας ΥΠΕΞ, Ντ. Μπακογιάννη. Στο μεταξύ, δύο έλληνες δημοσιογράφοι ήταν στο αμερικανικό Κογκρέσο και άκουσαν τον νέο αμερικανό πρέσβη Ντάνιελ Σπέκχαρντ να δηλώνει πως ελπίζει ότι η ελληνική κυβέρνηση δεν θα θελήσει να προβεί σε αποσταθεροποίηση της περιοχής, υπονοώντας το βέτο στα Σκόπια. Ο Λάμπρος Παπαντωνίου για λογαριασμό του «Ελεύθερου Τύπου» και ο Δημήτρης Απόκης από τον «Κόσμο του Επενδυτή».
RΠρος υπογραφή η μεταβίβαση του Oasis στον Κ. Γιαννίκο. Ο νομικός και οικονομικός έλεγχος είναι στο τελικό στάδιο.
¦Μάχη για το Radio Gold. Ενδιαφέρον για τον σταθμό δείχνουν ο ΔΟΛ, ο Πήγασος –σύμφωνα με το σάιτ report.gr– αλλά και η Γιάννα Αγγελοπούλου. Εκτιμάται πως μέσα στην επόμενη βδομάδα θα φανεί ποιος είναι ο τυχερός. Η Γ. Αγγελοπούλου έχει κάνει κρούση στον Kiss, αλλά και στον Galaxy, ενώ τη Δευτέρα αναμένεται νέα συνάντηση της διευθύνουσας συμβούλου του Planet, κ. Πάκα, με όλες τις ενώσεις. Ανάλογα με τις διαπραγματεύσεις που θα ακολουθήσουν, το Διασωματειακό θα καθορίσει τη στάση του για το μέλλον του σταθμού.
RΔεν συζητήθηκε η ερώτηση που κατέθεσε η Λιάνα Κανέλλη για τους συμβασιούχους της ΕΡΤ. Έτσι, επίσημες απαντήσεις για ένα μεγάλο πρόβλημα δεν υπάρχουν.


Σχολιάστε εδώ