Αρχίζει τη θεραπεία ο Αρχιεπίσκοπος

ΟΙ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ λένε ότι το σχήμα της χημειοθεραπείας ήδη έχει καθοριστεί από τους γιατρούς και μέσα στην εβδομάδα, σε συνεννόηση με τον ίδιο τον Αρχιεπίσκοπο, θα αποφασιστεί αν η θεραπεία θα γίνει στην Ελλάδα ή στο Μαϊάμι, αφού ληφθεί υπόψη η μετεγχειρητική πορεία της υγείας του και η εξέλιξη της ασθένειάς του.

ΣΤΟ ΜΕΤΑΞΥ ο Αρχιεπίσκοπος, που βρίσκεται στο στάδιο της ανάρρωσης από την εγχείρηση στην οποία υπεβλήθη, παραμένει στο σπίτι που του έχει παραχωρηθεί στο Μαϊάμι, ασχολείται με τα ζητήματα της Ελλαδικής Εκκλησίας και έχει συναντήσεις με δημοσιογράφους και με προσωπικότητες της πολιτείας της Φλώριδας ή με εξέχουσες προσωπικότητες της ομογένειας. Τελευταία συνάντησή του ήταν αυτή με τον κυβερνήτη της Φλώριδας Τζεμπ Μπους, αδελφό του Προέδρου Μπους, με τον οποίο συζήτησαν ένα ευρύ φάσμα θεμάτων, πολιτικών και θρησκευτικών.
ΤΕΛΟΣ, θα πρέπει να σημειώσουμε ότι με μεγάλη έκπληξη οι Ιεράρχες στην Ελλάδα την περασμένη Παρασκευή τον άκουσαν να μιλάει με βροντερή φωνή και χαρακτηριστική άνεση στους παρουσιαστές των κεντρικών δελτίων ειδήσεων και διέκοψαν σχεδόν αμέσως κάθε παρουσία τους στα τηλεπαράθυρα και κάθε συζήτηση για το θέμα της διαδοχής, καθώς και όλα τα παρεμφερή ζητήματα.


Σχολιάστε εδώ