ψιλά γράμματα

*** Πόσα παίρνει ένας «κριτής» σε ριάλιτι; Κατά μέσον όρο 30.000-40.000 ευρώ για τους νεοεμφανιζόμενους κριτές, περισσότερα για τους παλιούς και ειδικές συμφωνίες με τους σταρ.
*** Περίεργες μεθόδους αναπτύσσουν ορισμένοι εκ των γραφείων Τύπου για να εξασφαλίσουν θετική δημοσιότητα. Εκτός από τις κεντρικές συμφωνίες, τις προσωπικές συνεργασίες, τα τελευταία χρόνια παίζουν κι άλλα κόλπα.
*** Το σύνθημα της τηλεόρασης του ΣΚΑΪ από πέρυσι ήταν: «ΣΚΑΪ, ΝΑΙ στην τηλεόραση». Το φετινό της ΝΕΤ είναι: «Στην τηλεόραση λέμε ΝΕΤ». Μήπως μοιάζουν;
*** Μετά από χρόνια ένα κανάλι διαφημίζει το έντεχνο τραγούδι. Το Alter, μέσα σε όλα, διαφημίζει πλέον κλασικούς δίσκους όπως το «Φράγμα» του Δ. Μούτση και το «Φορτηγό» του Δ. Σαββόπουλου. Η προώθηση αυτή είναι το αποτέλεσμα της εξαγοράς της Lyra από τον Κ. Γιαννίκο.
*** Προγράμματα: Κατώτερο των προσδοκιών το νέο ριάλιτι του Alpha, «TV Stars, παρουσιάστε». Δίπλα του εκείνο της Αννίτας Πάνια μοιάζει με πανεπιστημιακό σύγγραμμα.
*** Ελπίζουμε να κυκλοφορήσουν σε DVD τα δύο σίριαλ που βασίζονται στα βιβλία του Μ. Καραγάτση, «Γιούγκερμαν» (ΑΝΤ1) και «Το Δέκα» (Alpha).
*** Σταθερό το ΕΣΡ στις αποφάσεις του για την Ά. Δρούζα για τις εκπομπές της στη ΝΕΤ: Εκδίδει μόνο συστάσεις. Τώρα με το Star τι θα κάνει;
*** Διαφημίσεις του Λιακόπουλου μεταδίδει η ΝΕΤ στο πρωινό της πρόγραμμα.
*** Internet: άνοιγμα της «Ελευθεροτυπίας» στους χρήστες του διαδικτύου. Καθιέρωσε, δοκιμαστικά, μια ενότητα, τη myenet, με άρθρα και απόψεις των συντακτών και των αναγνωστών της.
*** Η νέα διεύθυνση των «Νέων Φακέλων» είναι folders.skai.gr και με βίντεο από την εκπομπή. Η εκπομπή θα μεταδίδεται σε επανάληψη κάθε δεύτερο Σάββατο στη 1.00 το μεσημέρι.
*** Ανανέωσε το σάιτ του ο ΑΝΤΕΝΝΑ (tv.antenna.gr), προσφέροντας και κάποια από τα τρέιλερ των σίριάλ του.
*** Ο «Οικονομικός Ταχυδρόμος» έχει κλείσει αλλά αυτό δεν καταγράφεται στην ιστοσελίδα του ΔΟΛ (www.dolnet.gr), όπου αναφέρεται το περιοδικό.
*** Πρόσωπα: Άρθρα του Άκη Κοσώνα ξανά στο «Αντί», μετά από καιρό. Παρελθόν για τον Alpha 9,89 ο Μάνος Νιφλής
*** Στον ΣΚΑΪ η Αναστασία Πλοιάρχου ανέλαβε διευθύντρια marketing, στον ΣΚΑΪ και ο Μιχάλης Κανιμάς, διευθυντής σύνταξης στην τηλεόραση. Εργασία: Η Hachette Rizzoli Magazines αναζητά γραφίστρια και η Πήγασος Εκδοτική υπάλληλο μηχανογράφησης. Εκδόσεις: «TiVo εργόχειρο» είναι το νέο ένθετο περιοδικό για τις νοικοκυρές που εξέδωσε το TiVo. Κυκλοφόρησε το νέο τεύχος του «Church & diplomacy», με τίτλο «Δρυός πεσούσης… Προσεύχονται για την υγεία του, αλλά σκέπτονται τον θρόνο του». Με τη χορηγία της WIND κυκλοφόρησε η «Βίβλος φιλοξενίας Νυμφαίον» του Νικόλαου Μέρτζου. Ραδιόφωνο: Ο Real προσελκύει το ενδιαφέρον, ιδίως στην πρωινή ζώνη. Έως και ο Θ. Αναστασιάδης προσφέρθηκε να συνδράμει τον Ν. Χατζηνικολάου.


Σχολιάστε εδώ