Σχέδιο αύξησης των συνδρομητών της NetMed

Η απάντηση μπορεί να είναι ρητή και κατηγορηματική, όμως αφορά το παρόν και ενώ είναι σε εξέλιξη η δεύτερη κατά σειρά αποτίμηση για την αξία της εταιρείας. Ήδη στην Ελλάδα η NetMed μετράει, κατ’ εκτίμησιν των στελεχών της, 334.000 συνδρομητές και με τα νέα της πακέτα, και ειδικότερα το φθηνό των 29,5 ευρώ και την πώληση του αποκωδικοποιητή προς 99 ευρώ, θέλει να τους αυξήσει. Αν συμβεί κάτι τέτοιο, θα διαπραγματευτεί με άλλους όρους το μέλλον της. Σε επιχειρηματικό επίπεδο, μετά τη συνεργασία με την On Telecoms και τη συμφωνία για πιλοτική λειτουργία μαζί με την OTENET, η Multichoice συζητάει και με τη Vivodi, σύμφωνα με πληροφορίες, για τη διάθεση των πακέτων των καναλιών της.

Τα 4 νέα πακέτα της Nova έχουν ως εξής:

1. Value Pack με 29,50 ευρώ τον μήνα και το οποίο περιλαμβάνει:

– 6 κανάλια ντοκιμαντέρ (Discovery Channel, Animal Planet, National Geographic, Travel Channel, History Channel, Chasse & Peche).

– 1 αθλητικό κανάλι, το SuperSport5 (με τα highlights των σημαντικότερων αθλητικών διοργανώσεων).

– 2 παιδικά κανάλια (Jetix, Cartoon Network).

– 9 μουσικά κανάλια (MTV, VH1, Mezzo, MAD TV και τα 5 interactive κανάλια MAD Music).

– 9 διεθνή ειδησεογραφικά κανάλια [CNN, BBC World, Euronews, Bloomberg, France 24 (english version), France 24 (french version), Russia Today, Al Jazeera (english version), Al Jazeera (arab version)].
– 4 κανάλια μόδας – ψυχαγωγίας (E! Entertaintmet, TV5, Fashion TV, World Fashion).

– Όλα τα μεγάλα ελληνικά κανάλια.

– Περισσότερα από 150 ελεύθερα δορυφορικά κανάλια από όλο τον κόσμο.

2. Sports + Value με 49,50 ευρώ τον μήνα, το οποίο περιλαμβάνει:

– Όλα τα κανάλια του Value Pack.

– 10 αθλητικά κανάλια με τις σημαντικότερες αναμετρήσεις απ’ όλο τον κόσμο (SuperSport1-7, Eurosport1 και 2, Motors TV).

3. Cinema + Value με 49,50 ευρώ τον μήνα, το οποίο περιλαμβάνει:

– Όλα τα κανάλια του Value Pack.

– 5 κινηματογραφικά κανάλια, με τις πιο πρόσφατες ταινίες και σειρές απʼ όλα τα studio του Hollywood (FilmNet1-3, MGM, TCM).

4. Full pack με 57 ευρώ, το οποίο περιλαμβάνει:

Το σύνολο των τηλεοπτικών και ραδιοφωνικών σταθμών της Nova, όπως επίσης και τις ηλεκτρονικές υπηρεσίες. Σημειώνεται πως για τα μέλη της ΕΣΗΕΑ εξακολουθεί να υφίσταται η έκπτωση κατά 50% στο πλήρες πακέτο.


Σχολιάστε εδώ