Στο πλευρό της Original

Το είπε, άλλωστε, ξεκάθαρα ότι «συζητάω με τον Χατζηχρήστο και, μάλιστα, συνεννοούμαστε πολύ καλά». Η καλή σχέση των οργανωμένων φίλων της ΑΕΚ με το αφεντικό των «κυανέρυθρων» φαίνεται και από το ότι ο αγώνας της Νέας Σμύρνης διεξήχθη σε απόλυτη ηρεμία, παρά το αδιαμφισβήτητο άδειασμα του Πανιωνίου από την ανακοίνωση που εξέδωσε η «κιτρινόμαυρη» ΠΑΕ.

Η σύσφιγξη σχέσεων ανάμεσα στην Original και τους παράγοντες άλλων ομάδων επιτρέπει στους συνδεσμίτες να αποκτήσουν ένα ισχυρό διαπραγματευτικό ατού στις διαφορές τους με τον Ντέμη Νικολαΐδη. Αλλιώς σε αντιμετωπίζουν με τη στάμπα του «χούλιγκαν» κι εντελώς διαφορετικά ως ισότιμο συνομιλητή των προέδρων και, μάλιστα, αποδεδειγμένα τεχνοκρατών.

Είναι, ωστόσο, γεγονός ότι ο Τσακίρης άνοιξε προηγούμενα με τον Ολυμπιακό. Η φράση του ότι αν είχε συμβεί κάτι ανάλογο από τους «ερυθρόλευκους» θα κινδύνευε να καεί η Νέα Σμύρνη, σχολιάστηκε αρνητικά από τους οργανωμένους φίλους της πειραϊκής ομάδας, που ούτως ή άλλως έχουν ανοικτό μέτωπο με τον Πανιώνιο από το 2004, ενώ υπάρχει και η δυσφορία για την άρνηση παραχώρησης του Νίκου Σπυρόπουλου, τον οποίο ήθελαν διακαώς στον Πειραιά. Οπότε στην επανέναρξη του πρωταθλήματος που συμπτωματικά θα βρει αντίπαλες τις δύο ομάδες, θα πρέπει να περιμένουμε αποδοκιμασίες των «ερυθρολεύκων» κατά του Τσακίρη.


Σχολιάστε εδώ