Πρεμιέρα με δυσπιστία

Αρχίζει το ερχόμενο Σάββατο το πρωτάθλημα του μπάσκετ, όμως, τα τύμπανα του πολέμου ηχούν ήδη σε όλη τη χώρα. Η απόφαση του ΑΣΕΑΔ να μειώσει την ποινή του Παναθηναϊκού προκάλεσε αναταραχή στον
Ολυμπιακό, καθώς θεωρήθηκε μια ακόμα ενέργεια των «πρασίνων» για να δείξουν ότι παραμένουν πανίσχυροι σε όλα τα επίπεδα.
«Έκαναν επίδειξη δύναμης με την απόφαση», έλεγαν στελέχη του Ολυμπιακού, που ετοιμάζονται για μεγάλη μάχη: «Θα τους κερδίσουμε ακόμα και με γεμάτο γήπεδο, όπως πέρσι στον δεύτερο γύρο», ήταν η υπόσχεση-δέσμευση που βγήκε από τους «ερυθρόλευκους» την επομένη της απόφασης που άνοιξε τις θύρες του ΟΑΚΑ για να μπουν οι φίλοι του «τριφυλλιού» στο ντέρμπι της 3ης αγωνιστικής.

Σημαντικό ρόλο στη μείωση της ποινής από το ΑΣΕΑΔ έπαιξε και ο Τάκης Μπαλτάκος. Αν και πλέον τις νομικές υποθέσεις των «πρασίνων» χειρίζεται ο Μιχάλης Δημητρακόπουλος, οι πληροφορίες θέλουν και τον άλλοτε πανίσχυρο δικηγόρο να συμμετείχε στην οργάνωση της υπερασπιστικής γραμμής που ακολούθησαν οι εκπρόσωποι του «τριφυλλιού». Οι πληροφορίες, πάντως, δεν επιβεβαιώνονται, καθώς και οι δύο πλευρές δείχνουν σταθερές στις παράλληλες γραμμές που χάραξαν πέρσι και ακολουθούν πιστά έως σήμερα.


Σχολιάστε εδώ