Περιοδείες σε όλη την Ελλάδα και θέσεις για το νέο ΠΑΣΟΚ και την κυβερνώσα Αριστερά

ΣΕ ΟΛΟΚΛΗΡΗ την Ελλάδα έχει αρχίσει να περιοδεύει ο Κώστας Σκανδαλίδης με την ιδιότητα του υποψηφίου πρόεδρου του ΠΑΣΟΚ, ανοίγοντας έτσι διάλογο για το παρόν και το μέλλον του Κινήματος με στελέχη, μέλη και φίλους, με τα οποία συζητά όχι μόνο τις πολιτικές του θέσεις αλλά και τις προτάσεις του για την ανασυγκρότηση και την αναγέννηση του ΠΑΣΟΚ. Την Παρασκευή ο Κώστας Σκανδαλίδης επισκέφθηκε την Αχαΐα και την Ηλεία, το Σάββατο την Αιτωλοακαρνανία (Αγρίνιο και Μεσολόγγι) και σήμερα θα βρεθεί στην Άρτα και την Πρέβεζα.

Ο ΚΩΣΤΑΣ ΣΚΑΝΔΑΛΙΔΗΣ στη συνέντευξη Τύπου της περασμένης Τετάρτης κατέθεσε τις προτάσεις του για το ΠΑΣΟΚ της νέας εποχής και τόνισε ότι η υποψηφιότητά του κατετέθη σε μια στιγμή που όλα οδηγούσαν στην πόλωση, αποστερώντας τη συζήτηση σε βάθος για το παρόν και το μέλλον της μεγάλης δημοκρατικής παράταξης μετά την οδυνηρή ήττα στις εκλογές.

ΣΕ Ο,ΤΙ με αφορά -είπε ο Σκανδαλίδης- θα συμβάλλω με όλες μου τις δυνάμεις ώστε η επόμενη μέρα να βρει το ΠΑΣΟΚ μεγάλο ενιαίο, και ενωμένο απ’ όποια θέση και αν μας τάξει η βάση και οι φίλοι του Κινήματος. Ούτε διαγραφές ούτε υποταγές ούτε διαπραγματεύσεις ούτε εκβιασμοί έχουν θέση σ’ ένα Κίνημα που πρέπει να ξαναβρεί τον δρόμο του για το καλό του τόπου και του λαού…

ΟΙ ΠΕΡΙΟΔΕΙΕΣ του Σκανδαλίδη θα συνεχιστούν αυτήν την εβδομάδα κατά πάσα πιθανότητα στην υπόλοιπη Πελοπόννησο, ενώ θα παρουσιάσει και τις θέσεις του για την κυβερνώσα Αριστερά.


Σχολιάστε εδώ