ΚΟΝΤΡΑ για το γήπεδο

Οι γνωρίζοντες καλά το θέμα λένε πως η κόντρα δεν είναι η πώληση της ΠΑΕ από την οικογένεια Βαρδινογιάννη ή η αγορά της από τους αδελφούς Γιαννακόπουλου, αλλά το νέο γήπεδο της ομάδας που πρόκειται να κατασκευαστεί, αν τελικά αυτό γίνει ποτέ.

Μιλάμε για το γήπεδο του Βοτανικού, το οποίο είναι το «φιλέτο» της όλης υπόθεσης και το αντικείμενο της διαμάχης. Μιλάμε ακόμη και για ένα όχι τόσο απλό θέμα ως προς την κατασκευή του, αλλά και για ένα θέμα το οποίο εκτείνεται και πέραν των ορίων της «παναθηναϊκής οικογένειας».

Η περιοχή του Βοτανικού, όπου πρόκειται να κτιστεί το νέο γήπεδο, είναι «φιλέτο» και πέριξ του χώρου αυτού γνωστοί επιχειρηματίες έχουν αγοράσει εκτάσεις στις οποίες πρόκειται να επενδύσουν, αλλά και άλλοι έχοντες σχέση με τον αθλητισμό και την πολιτική. Γι’ αυτόν τον λόγο τα πράγματα έχουν ξεφύγει των ορίων της λεγόμενης «παναθηναϊκής οικογένειας» και η οικογένεια Βαρδινογιάννη με τους αδελφούς Γιαννακόπουλους βρίσκονται στα μαχαίρια.

Τις τελευταίες ημέρες, πάντως, και αφού κόπασε ο θόρυβος εκατέρωθεν, τόσο ο Γιάννης Βαρδινογιάννης όσο και ο Θανάσης Γιαννακόπουλος, που ήταν τα κεντρικά πρόσωπα της κόντρας, δέχονται εισηγήσεις από ανθρώπους του στενού τους περιβάλλοντος να ρίξουν τους τόνους και να έρθουν σε επαφή για να τα βρουν, κάτι που φαίνεται να συμμερίζονται και αρκετοί εκ των στενών συνεργατών του Παύλου Γιαννακόπουλου. Το τι θα γίνει θα φανεί εντός των επομένων ημερών, αλλά είναι σίγουρο ότι το θέμα του γηπέδου δεν θα κλείσει εύκολα για τον Παναθηναϊκό και τα πέριξ αυτού συμφέροντα.


Σχολιάστε εδώ